Košarica

Košarica je prazna

Razvijanje fotografij

Popoln spomin - popoln album

V podjetju CeWe Color na leto luč sveta ugleda več kot 3 milijarde barvnih fotografij fomata 10x15 cm, ki bi, če bi jih postavili eno zraven druge, tvorile linijo, dolgo 450.616,32 km. Ta trak bi lahko okrog Zemlje ovili - desetkrat!!

CEWE COLOR je leta 2007 izdelal več kot milijon fotoknjig in je največje svetovno podjetje na področju industrijske izdelave fotografij. Podjetje je v Oldenburgu v Nemčiji leta 1961 ustanovil senator h.c Heinz Neumüller.
Razvijanje fotografij

Najvišja kakovost!

CEWE fotoknjiga vrvi s čudovitimi spomini. S pomočjo brezplačnega fotoprograma lahko dizajn svoje fotoknjige prilagodite svojemu okusu, zmožnostim in idejam. Zabavno in enostavno oblikujte fotoknjigo, mi pa vam jo izdelamo in pošljemo na izbrani naslov.

Vašo CEWE FOTOKNJIGO natisnemo s pomočjo zadnje tehnologije digitalnega natisa in tiskalnikov. Visokokakovostne tehnološko napredne naprave vam zagotavljajo najvišjo kakovost. Notranje strani natisnemo na sijajni papir. CEWE fotoknjiga lahko vsebuje tudi več kot 98 strani, tako da bodo v njej z lahkoto msto zase našle vse fotografije in besedila. . Natisnjene strani so narezane na izbrano velikost in nato profesionalno povezane. Embalaža, v kateri vam pošljemo vašo fotoknjigo, zagotavlja, da bo fotoknjiga do vas prišla v prvotnem stanju. V le nekaj dneh po oddaji naročila, boste prejeli lastno, popolnoma osebno in izvirno, profesionalno fotoknjigo.

Pričnite z oblikovanjem

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.