Košarica

Košarica je prazna

Huawei

Že poznate tretje največje ime informacijsko-komunikacijske tehnologije na svetu Huawei?

Huawei je znamka, ki je v letu 2015 naredila ogromno premikov na področju telekomunikacij po svetu in  v Sloveniji. Leta 1989 na Kitajskem ustanovljeno podjetje, se je sprva ukvarjalo predvsem z rešitvami na področju internetnega in mobilnega omrežja, z letom 2013 pa so pogumno stopili tudi na trg pametnih telefonov. Zmagovalni pohod se je pričel z modelom Ascend P6 v 2013, nadaljeval z Ascend P7 v 2014, s prelomnim modelom P8 pa so v letu 2015 utrdili svoje mesto v svetu pametnih telefonov.

V svetovnem merilu se uvrščajo na tretje mesto po tržnem deležu na trgu pametnih mobilnih telefonov – takoj za gigantoma Samsung in Apple.  V Sloveniji pa so prvi premik naredili z lanskim premium modelom Huawei P8, ki ga je dopolnjeval tudi Huawei P8 lite, leto pa so zaključili s pompoznim Google telefonom Huawei Nexus 6P.

Huawei je mednarodno podjetje s sedežem v Shenzenu na Kitajskem , ki pa ima svoje razvojne centre raztresene po vsem svetu – tako najdemo vodilne razvojne centre na Finskem (strojna oprema), v ZDA (operacijski sistemi in design),Nemčiji, Franciji, na Japonskem, v Indiji in na Kitajskem. Vseh sedem razvojnih centrov razvija opremo, ki jo najdete v vsakem mobilnem telefonu Huawei – razvijajo in izdelujejo celo lastne procesorje in baterije, ki veljajo med najbolj naprednimi v branži.

Njihova lestvica mobilnih telefonov se razteza od najbolj osnovnih pametnih mobilnih telefonov vse do vodilnih »state of the art« aparatov. Ne glede na model, pa so modeli vselej cenovno dostopni.

V Huawei ne proizvaja zgolj inovativnih pametnih mobilnih telefonov, modemov in baznih postaj. Z letom 2016 so pogumno vstopili tudi čudoviti svet pametnih ur, ki veljajo med najboljšimi v branži in razvili tablični računalnik, ki napoveduje nov trend in kličejo po nadomestitvi osebnega računalinka.

Več o Huawei


Nabor izdelkov HuaweiS prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.