Košarica

Košarica je prazna

Ugodnosti za člane ZDUS in SVIZ

Ugodnosti za člane ZDUS

V Big Bangu se trudimo, da interesnim skupinam in združenjem zagotavljamo posebne ugodnosti. Zato smo za člane Zveze društev upokojencev Slovenije - ZDUS in člane Sindikata vzgoje, izobraževanja, kulture in znanosti - SVIZ pripravili dodatne popuste ob nakupu izdelkov v naših trgovinah. 

Oglejte si tabelo, v kateri smo zbrali vse produktne skupine in popuste, ki vam pripadajo, v kolikor ste član zgoraj omenjenih organizacij. 

Oglejte si tabelo popustov in ugodnosti

Vabljeni v najbližjo trgovino Big Bang! Vabljeni po boljšo storitev in boljši nakup!

*Popust se obračuna na blagajni ob predložitvi ZDUS članske kartice ali bančne kartice ali SVIZ članske kartice ali bančne kartice in velja za izdelke iz izbranih kategorij, ki so navedene v priloženi Excel tabeli (Big Bang- popusti za upokojence). Popust velja na izdelke iz zaloge. Popusti se med seboj ne seštevajo, ne veljajo za izdelke v drugih akcijah in odprodaji ter ne veljajo za razrezano ceno in storitve. Popust ne velja za blagovne znamke Apple, Liebherr, Miele in Grundig. Popusti niso prenosljivi. Ob na­kupu s popustom ni mogoče unovčiti kuponov za popust. Možen je nakup v količinah, primernih za gospodinjstva. Ponudba velja v fizičnih trgovinah Big Bang od 8. 9. 2017 do 31. 7. 2018 oz. do prodaje zalog.

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.