VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiVse za otroke in staršeDODO- previjalna miza - previjalna komoda z banjico

DODO- previjalna miza - previjalna komoda z banjico

ID: 20383595
319,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od nedelje, 19.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Bimbo.si
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Pali DAISY - previjalna miza z banjico Previjalna miza iz visoko kvalitetnih materialov, ki bo zelo dolgo služila svojim namenom. Izdelana iz melaminskih plošč, ki so odporne na vodo, obrabo in praske. Primerna

 

Pali DODO - previjalna miza z banjico

Previjalna miza iz visoko kvalitetnih materialov, ki bo zelo dolgo služila svojim namenom. Izdelana iz melaminskih plošč, ki so odporne na vodo, obrabo in praske. Primerna za vsako otroško sobo.

Elegantna previjalna miza z banjico priznane blagovne znamke Pali s tremi predali ter banjico za kopanje otroka do 12 mesecev starosti. Kasneje pa lahko previjalno mizo uporabljate kot predalnik, saj se banjica ter previjalna blazina enostavno odstranita.

Komoda je opremljena s tremi predali, ki so vsi ves čas v funkciji. Priložena anatomska banjica ima dva položaja (za otroke do in nad 6 mesecev). Previjalna miza je na 4 kolesih, od tega imata za stabilnost 2 zavoro.

Pri dvignjeni previjalni blazini varnostni mehanizem preprečuje nehoteno zapiranje.  Priložena previjalna blazina je iz umetnih materialov in se o enostavno očisti samo z brisanjem.

Ostalo pohištvo in dodatki niso v ceni.
Tehnične podrobnosti
Barva
bela
Cached: Fri, 19 Apr 2024 23:24:18 GMT