Išči

DR-F120 SKENER CANON

ID: 582099
426,99 €

ali od 11,37 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Namizni ploski skener s samodejnim podajalnikom dokumentov Canon DRF120.

 

Večja produktivnost
Z napravo DR-F120, kompaktno večnamensko rešitev za skeniranje, ki ponuja samodejni podajalnik dokumentov in ploski skener, lahko natančno in učinkovito zajemate različne vrste dokumentov. S podajalnikom dokumentov za 50 listov in hitrostjo skeniranja 20 strani na minuto boste prihranili dragocen čas. Z napravo DR-F120 boste lahko vsak dan zanesljivo opravili največ 800 skeniranj.

Preprosto ravnanje s papirjem
Kljub svoji majhnosti vam DR-F120 zagotavlja prilagodljivost za skeniranje širokega nabora gradiv. Ravna pot papirja v samodejnem podajalniku dokumentov omogoča uporabo dokumentov širine A4 in največje dolžine 1.000 mm. Z ločilnim valjem v mehanizmu podajanja boste uživali v bolj zanesljivem in hitrejšem skeniranju mešanih dokumentov. Ploski skener je odličen za obdelavo medijev, kot so knjige, potni listi ali revije, ter preprosto zajemanje strani do velikosti legal. Enako dober je pri obdelavi fotografij ali drugih debelih, tankih ali občutljivih dokumentov.

Vrhunska kakovost slike
DR-F120 skenira v ločljivosti 2400 dpi in se ponaša z množico vgrajenih funkcij za izboljševanje slike ter Canonovo priznano tehnologijo obdelave slik, zato znova in znova zagotavlja rezultate izjemne kakovosti. S funkcijo 3D-popravljanja barv boste dosegli neprekosljivo natančnost barv, ki ostaja zvesta izvirniku.

Preprosta in uporabniku prijazna uporaba
V popolnoma samodejnem načinu, ki samodejno uporabi najboljše nastavitve za vsako skenirano sliko, boste s pritiskom enega gumba ustvarili izjemne rezultate. Vgrajena orodja odstranjujejo prazne strani in samodejno zaznajo velikost papirja ter usmerjenost besedila, funkcija samodejne poravnave pa izravna papir, podan pod kotom. Pogosta opravila lahko poenostavite tako, da jih dodelite 3 gumbom za opravila na plošči skenerja.

Priložena programska oprema omogoča večjo izbiro
Canonova programska oprema CaptureOnTouch 3 zagotavlja, da je skeniranje z napravo DR-F120 preprosto in intuitivno. S to prilagodljivo rešitvijo za skeniranje lahko uporabniki še preprosteje skenirajo, urejajo in pošiljajo svoje dokumente. Uporabniki lahko z vmesnikom, ki jih z ikonami korak po koraku vodi po postopkih, hitro pretvorijo papirnate dokumente v različne oblike zapisa datotek (PDF, TIFF, JPEG, BMP, PNG in PowerPoint). Programska oprema CaptureOnTouch prav tako zagotavlja preprosto arhiviranje dokumentov, ki omogoča skeniranje in ustvarjanje dokumentov PDF, po katerih lahko uporabniki iščejo ? vključno z enostavnim iskanjem in pridobivanjem v besedilu. Priloženi so vtičniki za storitve v oblaku SharePoint, SugarSync, OneDrive, Dropbox, Google Drive? in Evernote ter gonilnika ISIS in TWAIN.

Preprosta uporaba in vzdrževanje
Naprava DR-F120 je zaradi uporabniku prijazne zasnove preprosta za vzdrževanje. Valje podajalnika lahko uporabnik zamenja sam, s čimer se izogne stroškom za serviserja. Zaradi energijske učinkovitosti skenerja, ki med delovanjem uporablja manj kot 20 W, bodo vaši stroški upravljanja nizki.
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Ločljivost optičnega čitalca (dpi)
600
Barvna globina
24-bit
Vrsta optičnega čitalca
ploski
Hitrost čb skeniranja
20
Hitrost barvnega skeniranja
10
Hitrost predogleda
/
Barvna globina optičnega čital
24
Cached: Wed, 24 Apr 2024 19:16:55 GMT