Išči

DREAME H11 MAX Pokončni sesalnik

ID: 700036
429,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 3.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: ELKOtex
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Dreame H11 MAX - mokro-suhi baterijski sesalnik Istočasno sesajte, čistite, umivajte in sušiteBaterijski sesalnik 4 v 1 vam pomaga pomesti in očistiti tla v samo 1 sekundi. Hkrati posesajte in operite tla ter pustite tla takoj suha in brez madežev. Čisti vse vrste zatesnjenih trdih talnih površin, vključno s trdim lesom, laminatom, linolejem, ploščicami, vinilom, marmorjem in drugimi. [Ne uporabljajte na preprogah] Samodejno samočiščenjeEn sam pritisk na gumb je vse, kar potrebujete za čiščenje valjčne krtače. Valj in cev se opereta s čisto vodo in detergentom, da lahko brez truda ohranite vse sestavljeno, čisto in brez vonja. Več vode, več časa delovanjaLočeni rezervoarji za vodo visoke zmogljivosti (0,7 l čiste vode in 0,4 l umazane vode) in dolg čas delovanja (35 minut) olajšajo čiščenje celotnega doma, ne da bi se ustavili pri polnjenju ali polnjenju. Čisti vse, hitro in tihoIzjemno lahka zasnova poskrbi, da je vaš sesalnik enostaven za prenašanje, tudi po stopnicah navzgor in navzdol. Inteligentno optimizirana sesalna moč, samodejne prilagoditve moči, natančno usmerjanje zraka in zmanjšanje hrupa zagotavljajo močno zmogljivost in tiho delovanje za čiščenje po vsej hiši, ne da bi motili otroke ali vznemirjali hišne ljubljenčke. Pametni LED zaslon in uporabni glasovni pozivi vam omogočajo, da takoj ugotovite raven moči, način čiščenja, če je vključeno samoči&scaron…

 

Dreame H11 MAX - mokro-suhi baterijski sesalnik

Istočasno sesajte, čistite, umivajte in sušite
Baterijski sesalnik 4 v 1 vam pomaga pomesti in očistiti tla v samo 1 sekundi. Hkrati posesajte in operite tla ter pustite tla takoj suha in brez madežev. Čisti vse vrste zatesnjenih trdih talnih površin, vključno s trdim lesom, laminatom, linolejem, ploščicami, vinilom, marmorjem in drugimi. [Ne uporabljajte na preprogah]


Samodejno samočiščenje
En sam pritisk na gumb je vse, kar potrebujete za čiščenje valjčne krtače. Valj in cev se opereta s čisto vodo in detergentom, da lahko brez truda ohranite vse sestavljeno, čisto in brez vonja.


Več vode, več časa delovanja
Ločeni rezervoarji za vodo visoke zmogljivosti (0,7 l čiste vode in 0,4 l umazane vode) in dolg čas delovanja (35 minut) olajšajo čiščenje celotnega doma, ne da bi se ustavili pri polnjenju ali polnjenju.


Čisti vse, hitro in tiho
Izjemno lahka zasnova poskrbi, da je vaš sesalnik enostaven za prenašanje, tudi po stopnicah navzgor in navzdol. Inteligentno optimizirana sesalna moč, samodejne prilagoditve moči, natančno usmerjanje zraka in zmanjšanje hrupa zagotavljajo močno zmogljivost in tiho delovanje za čiščenje po vsej hiši, ne da bi motili otroke ali vznemirjali hišne ljubljenčke.


Pametni LED zaslon in uporabni glasovni pozivi vam omogočajo, da takoj ugotovite raven moči, način čiščenja, če je vključeno samočiščenje, ko je rezervoar za umazano vodo poln in drugo.

Primerjavo H11-H11max lahko najdete v slikovni galeriji.

Kaj je v škatli?

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
bela/siva
Cached: Thu, 28 Mar 2024 13:37:01 GMT