Išči

DRIVESMART 76 MT-D

ID: 693517
295,99 €

ali od 10,07 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od jutri, 17.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 17.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

POENOSTAVITE SI VOŽNJO

Na družinskih potovanjih, potepih za konec tedna ali vsakodnevni vožnji na delo, satelitsko navigacijo Garmin DriveSmart™ 76 velikosti 7″ omogoča nove ravni svobode, priročnosti in brezskrbnosti, ko ste na poti. Z Garminovo glasovno pomočjo preprosto poiščete želeni cilj in uporabite navigacijo do njega.

 

Uporabljajte pregledne zemljevide na svetlem in razločnem zaslonu visoke ločljivosti v velikosti 7″. Za prijeten pogovor. Uporabljajte priročno Garminovo glasovno pomoč za usmerjanje in prostoročno klicanje. Oglejte si navodila in opozorila o ekoloških območjih na načrtovani poti. Odkrijte najboljše kraje na načrtovani poti z ocenami popotnikov v storitvi Tripadvisor®. Prejemajte opozorila za voznika o ostrih ovinkih, spremembah omejitve hitrosti, območjih šol in drugih posebnostih. Vedno zavijte v pravo smer s posodobitvami razločnih in podrobnih zemljevidov Evrope. Dobrodošli v pametnejši vožnji.

LAHKO BERLJIV ZASLON Ta satelitsko navigacijo velikosti 7″ ima svetel zaslon na dotik visoke ločljivosti, ki sega od roba do roba, zato si lahko preprosto ogledate pregledno prikazane pomembne informacije in podrobnosti zemljevida.

GLASOVNA POMOČ Potrebujete napotke? Samo izgovorite ukaz. Naprava Garmin DriveSmart se odzove na izgovorjene zahteve in vas nato vodi do želene lokacije.

PROSTOROČNO KLICANJE Vgrajena brezžična tehnologija Bluetooth® omogoča, da združljiv pametni telefon sinhronizirate z napravo Garmin DriveSmart, zato lahko kličete, ne da bi morali spustiti volan.

PROMETNE IN VREMENSKE INFORMACIJE V ŽIVO Če opravite združitev z združljivim pametnim telefonom (ki podpira tehnologiji Bluetooth in GPS), v katerem je nameščen program Garmin Drive™, se lahko s prometnimi informacijami v živo izognete zastojem in poiščete obvoze, ki vam prihranijo čas. Ogledate si lahko tudi vremenske napovedi, trenutne razmere in animirano radarsko sliko.

TRENUTNE CENE GORIVA Vzpostavite povezavo s programom Garmin Drive™ za najnovejša obvestila o trenutnih cenah goriva na načrtovani poti.

PAMETNA OBVESTILA Pri združitvi s programom Garmin Drive si lahko besedilna sporočila in druga obvestila telefona ogledate kar na zaslonu navigacijske naprave.

BREZŽIČNO POSODABLJANJE Povezljivost z vgrajeno tehnologijo Wi-Fi® omogoča preprosto posodabljanje zemljevidov in programske opreme brez računalnika. Navodila na zaslonu vas obvestijo, ko so na voljo nove posodobitve. Samo usmerite pogled naprej in zapeljite.

NAČRTOVANJE POTI PO EKOLOŠKIH OBMOČJIH Oglejte si navodila in opozorila o ekoloških območjih na načrtovani poti.

OPOZORILA ZA VOZNIKA Za spodbujanje varnejše vožnje in izboljšanje obveščenosti o razmerah vas opozorila za voznika opozorijo na ostre ovinke, spremembe omejitev hitrosti, železniške prehode in druge posebnosti. Opozorila o prometnih kamerah za preprečevanje vožnje pri rdeči luči in prehitre vožnje niso na voljo v vseh regijah.

TRIPADVISOR Oglejte si ocene popotnikov v storitvi TripAdvisor za hotele, restavracije in znamenitosti na načrtovani poti ali v bližini cilja.

ISKANJE KRAJEV PO IMENU Prednaloženi podatki storitve Foursquare® omogočajo preprosto iskanje novih trgovin, restavracij in številnih drugih priljubljenih krajev.

PREVERITE POT PRED SEBOJ Koristna funkcija Pred vami prikaže postanke za obed, gorivo in druge mejnike na načrtovani poti, kot so naslednja mesta.

POKRITOST Z ZEMLJEVIDOM Vozite brez skrbi z najnovejšimi posodobitvami zemljevidov in prednaloženimi uličnimi zemljevidi Evrope.

SPREMLJAJTE OBMOČJE ZA VOZILOM Če je ta satelitsko navigacijo združena z združljivo Vzvratna kamera Garmin (na prodaj ločeno), lahko preprosto opazite vozila, pešce in druge ovire za vozilom.

Tehnične podrobnosti
Test Luka
da
Garancija v letih
2
Zaslon, občutljiv na dotik
da, Multi-touch
Vrsta gps navigacije
cestna
Diagonala zaslona
17,7 cm (6,96'')
Ločljivost zaslona.
1024x600
Okvir občutljiv na dotik
da
Visoko odziven gps sprejemnik
da
3d mapni pregled
da
Prednaložena kartografija
Evropa
Prikazovalnik pravega voznega pasu
da
Prikaz o prometnih informacijah
DAB sprejemnik, v živo preko Drive App
3d stavbe in teren
da
Medij za shranjevanje kart
Micro SD
Wi fi za preprosto posodabljanje
da
Cached: Tue, 16 Apr 2024 06:27:01 GMT