VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaNega lasSušilniki lasDYSON HD11 Supersonic Profesional

DYSON HD11 Supersonic Profesional

ID: 701024
499,99 €

ali od 13,31 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Dyson Supersonic™ Professional sušilnik za lase za profesionalce


Sušilnik za lase Dyson Supersonic™ Professional uporablja revolucionarno tehnologijo za sušenje las v kratkem času brez ekstremne vročine. Zmogljiv digitalni motor in inteligenten nadzor toplote ščitita naravni sijaj las in zgladita skodrane lase za gladek in sijoč videz¹. Na voljo je 5 različnih nastavkov za oblikovanje različnih stilov. 

 

Digitalni motor

Sesalnik Dyson Supersonic™ Professional ima zmogljiv Dysonov digitalni motor V9, ki deluje s hitrostjo do 110.000 vrtljajev na minuto. Motor je nameščen v ročaju, zato je sušilec udoben in uravnotežen v roki. Motor je izoliran za zmanjšanje hrupa, zato je njegova uporaba v salonu prijetna. Skupaj s tehnologijo Air Multiplier™ ustvarja hiter in nadzorovan zračni tok za hitro sušenje in natančno oblikovanje. 

Sušenje in oblikovanje brez ekstremne vročine

Inteligentni nadzor toplote zagotavlja, da se lasje sušijo brez ekstremne vročine. Dyson Supersonic™ Professional meri temperaturo zraka več kot 40-krat na sekundo in se tako razlikuje od drugih sušilnikov za lase. Regulacija toplote ščiti naravni sijaj las in preprečuje poškodbe zaradi visokih temperatur. 

Izdelano za vsakodnevno uporabo

Visoko zmogljiv filter, ki ga je mogoče prati, omogoča daljši čas med čiščenji, da se ohrani učinkovitost. Vključen je rezervni filter za hitro zamenjavo brez izgube časa. Dyson priporoča čiščenje filtrov enkrat mesečno ali ko bele luči LED še naprej utripajo. Če držite pritisnjen gumb za hladen posnetek, lahko enostavno popravite vsak slog. 3,3-metrski kabel vam omogoča večjo svobodo gibanja na delovnem mestu in oblikovanje iz katerega koli kota. 

Gladka, sijajna površina

Suilnik šDyson Supersonic™ Professional je zasnovan za vse vrste las. Z različnimi nastavki lahko lase oblikujete točno tako, kot želite, z gladkim in sijočim zaključkom.
 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Potovalni
ne, ne
Število hitrosti
3
Število temperatur
3
Moč [W]
1600
Število različnih hitrosti
3
Različne temperature
3
Cached: Thu, 25 Apr 2024 22:08:40 GMT