Išči

DYSON V15 DETECT ABSOLUTE NEW

ID: 701831
759,00 €

ali od 20,21 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

DYSON V15 DETECT ABSOLUTE NEW 

Dysonov akumulatorski sesalnik z največjo močjo sesanja in inteligentno tehnologijo. Natančno nameščen laser zazna neviden prah na trdih površinah in tleh. Merjenje mikroskopsko drobnih prašnih delcev - piezoelektrični senzor neprestano izračuna število in velikost sesanih delcev prahu - in po potrebi samodejno poveča sesalno moč. Analiza prahu na LCD zaslonu - LCD zaslon v realnem času prikazuje količino in velikost prahu, ki ste ga posesali. Visoko zmogljiva filtracija s polno napravo-popolnoma zaprt, petstopenjski Dysonov filtrirni sistem odstranjuje prah, vključno z 99,99% do 0,3 mikrometra majhnih delcev. LCD zaslon - spremlja delovanje motorja 8.000 -krat na sekundo in prikazuje podatke v realnem času na LCD -zaslonu.

 

 

DYSON V15 DETECT ABSOLUTE NEW 

 

Laserski senzor: sesalnik ima edinstven laserski senzor, ki zazna najmanjše delce in umazanijo, kar zagotavlja popolno čiščenje vseh površin.

Sistem ločevanja prahu: Cyclone 10 tehnologija omogoča izjemno učinkovito ločevanje zraka in prahu, kar povečuje sesalno moč in učinkovitost čiščenja.

Dva načina čiščenja: sesalnik omogoča izbiro med dvema načinoma čiščenja, tako da lahko prilagodiš moč sesanja različnim površinam.

Digitalni prikaz stanja baterije: s tem prikazom lahko vedno preveriš, koliko časa lahko še čistiš preden moraš napolniti baterijo.

HEPA filter: sesalnik vsebuje učinkovit HEPA filter, ki ujame 99,99% mikrodelcev in alergenov, kar je izjemno pomembno za ljudi z alergijami ali astmo.

Dolga avtonomija baterije: sesalnik ima dolgo avtonomijo baterije, ki ti omogoča dolgotrajno čiščenje brez prekinitev.

Enostavno polnjenje: sesalnik se enostavno polni preko stojala, ki je priloženo.

Pripomočki za čiščenje: v paketu so priloženi številni pripomočki za čiščenje različnih površin, ki se enostavno menjajo in prilagajajo.

LED zaslon: z LED zaslonom lahko spremljaš delovanje in stanje sesalnika ter ga prilagodiš svojim potrebam.

 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Barva
srebrna
Čas delovanja do (min)
60
Teža
3 g
Tip vrečke
posoda
Vir napajanja
baterija
Vrsta sesanja
posoda, posoda
Čas delovanja do [min]
3
Moč [W]
60
Prostornina rezervoarja [l]
660
Teža [kg]
3
Cached: Wed, 24 Apr 2024 13:09:12 GMT