VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
364,99 €

ali od 12,42 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

De'Longhi Magnifica Start ECAM220.22.GB

Novi De'Longhi avtomatski aparat za kavo od zrna do skodelice z intuitivno nadzorno ploščo.

 

Novi De'Longhi avtomatski aparat za kavo od zrna do skodelice z intuitivno nadzorno ploščo s tipkami na dotik, za enostavnejšo interakcijo z uporabnikom. 4 črno-bele ikone za napitke, na voljo s samo enim dotikom. 4 napitki: espresso, kava, dolga kava in para.

Zahvaljujoč enostavnemu črno-belemu zaslonu z ikonami vaših najljubših napitkov, vas do popolne skodelice loči samo en dotik in nekaj trenutkov priprave. Izbor napitkov na osnovi kave in mleka. Pripravite si gosto mlečno peno s pomočjo tradicionalnega penilnika ali pa si privoščite sproščujočo skodelico čaja. Vaša kava bo vedno pripravljena iz sveže zmletih kavnih zrn, zahvaljujoč stožčastemu jeklenemu mlinčku s kar 13 stopnjami mletja.

Magnifica Start vam omogoča personalizacijo vaših najljubših napitkov; po želji si prilagodite aromo in temperaturo in shranite nastavitve.

Možnost uporabe kave v zrnju ali mlete kave. Pladenj za skodelice je narejen iz nerjavečega jekla. Odstranljiva kuhalna enota za enostavno čiščenje in vzdrževanje. Kapaciteta posode za kavna zrna je 250 g.

 

Mlinček z rebrastimi jeklenimi rezili

De'Longhi mlinček z rebrastimi jeklenimi rezili jamči popolno zmleto kavo za vsak vaš napitek. Nameščen je tako, da zagotavlja 100% natančnost, moč njegovega mletja pa je odvisna od vaših želja in se lahko brez težav ročno nastavi. Mlinček z jeklenimi rezili je eden ključnih elementov, ki De'Longhi kavnim aparatom omogočajo pripravo najpopolnejše kave in razlikuje De'Longhi kavne aparate od ostalih na tržišču. Naši jekleni mlinčki niso le nerjaveči, temveč so tudi najvzdržljivejši.

Tradicionalni penilec mleka

S kombinacijo pare, zraka in mleka ustvari aparat kremasto in gosto mlečno peno za najboljši cappuccino. Nastavljiva šoba vam z reguliranjem pretoka pare omogoča, da si pripravite kremast cappuccino ali svilnato mlečno peno za caffe latte. Kadar je šoba nastavljena na funkcijo „Hot Milk“, ustvari svilnato mleko, idealno za latte art. Funkcija „Cappuccino“ pa v mleku ustvari mikro mehurčke za bogat in slasten cappuccino. De'Longhi superavtomatski aparati za kavo vam pričarajo vrhunsko izkušnjo pitja kave in to iz udobja vašega doma.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Barva
siva
Moč [W]
1450
Pritisk črpalke [bar]
15
Prostornina posode [l]
1.8
Vrsta kavnega aparata
espresso
Cached: Fri, 19 Apr 2024 11:00:23 GMT