Išči
2.799,99 €

ali od 71,78 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 1.4. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od ponedeljka, 1.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 29.3. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

ECO Speed 20X električni skiro

ECO Speed 20X je ekstremni električni skiro. Kot edini v razredu ponuja enostavno snemljivo baterijo vgrajeno v kovček, kar omogoča enostavnejše polnenje in hitro zamenjavo baterije za neprimerljive razdalje. ECO Speed 20x ima ogromen LCD zaslon, za voznike ki jim je pomemben vsak del njihove vozne izkušnje.

 

Električni skiro z vrhunskimi voznimi lastnosti, od pospeškov do razdalje

ECO Speed 20X je idealna izbira za voznike, ki imajo radi občutek odzivne in dinamične vožnje po cestiščih. Električni skiro ECO Speed 20X ima izjemen pospešek, ki se kosa z najekstremnejšimi električnimi skiroji.

Ima enostavno zamenljivo baterijo v kovčku velikosti 60V 26Ah, katero lahko sami vzamete iz skiroja in jo ločeno polnete.

ECO Speed 20X ima skupno nazivno moč motorjev 2400W, iz katerih pridobi maksimalen navor. Maksimalna električna moč v kontrolerjih doseže 80A, kar je nekajkrat več, kot pri običajnih e skirojih.

Ima 11 inčne tubeless pnevmatike brez zračnic, ki so manj občutljive za predrtje, hkrati pa omogočajo vso udobje vožnje električnih skirojev s pnevmatikami z zračnicami.
Je enostavno zložljiv in verjetno najlažji in najudobnejši ekstremni skiro za prevoz z avtom, do svoje najljubše lokacije za vožnjo ob obali ali po hribovitem terenu.
Kot se spodobi za vrhunski e-skiro, ima tudi ECO Speed 20X elektronske zavore z rekuperacijo in polno hidravlične zavore z diski.
Vzmetenje na e-skiroju je prvorazredno, in primerno za vse utrjene terene.

ECO Speed 20X je produkt najnovejše tehnologije v svetu električnih skirojev in nudi vrhunsko udobno in varno vožnjo, s kar do 70 kilometrov dosega z enim polnjenjem, preverjeno.

Električni skiro ECO Speed 20X je primeren za najbolj izkušene uporabnike e-skirojev, ki sta jim občutek vožnje, celodnevna vožnja in enostavnost uporabe najpomembnejša.

Tehnične podrobnosti
Domet do (km)
70
Najvišja hitrost (km/h)
25 km/h
Nosilnost/obremenitev (kg)
150 kg
Moč motorja (W)
2400
Daljinski upravljalnik
da
Vzmetenje
sprednje in zadnje
Velikost koles (cm)
27,8
Masa (kg) 0,00
45
Garancija v letih
1
Domet do [km]
70
Kapaciteta baterije [mAh]
26000
Moč [W]
2400
Najvišja hitrost [km/h]
25
Napetost baterije [V]
60
Nosilnost/obremenitev [kg]
2400
Teža [kg]
45
Velikost koles [cm]
27.8
Cached: Thu, 28 Mar 2024 19:04:09 GMT