Išči

ECO SPEED 9 električni skiro

ID: 20459635
-5% s kodo DANZEMLJE
1.099,99 €

ali od 29,29 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od jutri, 25.4. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od jutri, 25.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 25.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

ECO Speed 9 je zmogljiv električni skiro, ki bo navdušil začetnike, ter prav tako zahtevnejše voznike, ki si v vožnji želijo predvsem udobja, celikih dometov, boljših pospeškov in pa varnosti na skiroju, ter prav tako v prometu.

 

ECO Speed 9 je zmogljiv električen skiro, ki bo navdušil začetnike, ter prav tako zahtevnejše voznike, ki si v vožnji želijo predvsem udobja, večje vzdržljivosti, boljših pospeškov in pa varnosti na skiroju, ter prav tako v prometu.

Kako se razlikuje od ostalih e-skirojev?

ECO Speed 9 je opremljen z 800W motorjem v zadnjem kolesu in baterijo s kapaciteto 750Wh (48V 15,6Ah). V primerjavi z ostalimi električnimi skiroji na trgu je zmogljiv, stilski in vzdržljiv. S tremi stopnjami vožnje, svojo močjo in kvalitetno izdelavo iz aluminijastega okvirja, disk & elektronskih zavor, ter dvojnim vzmetenjem je eden izmed glavnih konkurentov tega cenovnega razreda vrhunskih skirojev.

Ali je praktičen za vsakodnevno uporabo?

DA. Ima enostaven mehanizem za zlaganje in pospravljanje skiroja. Pospravite ga lahko praktično povsod (v sobo, avto, pisarno ali celo čoln). Široko krmilo pa precej pripomore tudi k varnosti,  saj vam omogoča boljše ravnotežje in večjo stabilnost na skiroju. Ima stransko LED okrasno osvetlitev, ki ne le pomaga pri varnosti in vidnosti v prometu, temveč skiro naredi estetski tudi ponoči. Ima verjetno najboljše vzmetenje v svojem razredu.

Najvišja hitrost?

Hitrost skiroja je omejena na 25 km/h, da je v celoti skladen s slovenskimi prometnimi predpisi. V primeru vožnje izključno izven prometa je ECO Speed 9 sposoben razviti hitrosti do 40 km/h. Za tovrsten odklep hitrosti se obrnite na pooblaščen servis, ki vas bo tudi seznanil z varno vožnjo z e-skirojem.

Za koga je primeren?

Z vsemi zgoraj naštetimi lastnostmi je ECO Speed 9 odlična izbira za vse, ki si želijo v vožnji udobje, hitrost, boljše pospeške, večjo vzdržljivost in osvetlitev. Primeren je za zahtevnejše voznike skirojev, ki so aktivni tako podnevi kot ponoči.

Vsestranski električni skiro ECO Speed 9 je s svojim vzmetenjem, hitrostjo, vzdržljivostjo, LED osvetlitvijo in praktičnostjo kot nalašč namenjen vozniku, ki ceni udobje, ki ga takšne vozne lastnosti prinašajo.

ECO Speed 9 bo poskrbel, da na svoj cilj prispete varno, udobno in pravočasno!

Tehnične podrobnosti
Domet do (km)
50
Najvišja hitrost (km/h)
40 km/h
Nosilnost/obremenitev (kg)
100 kg
Moč motorja (W)
800
Daljinski upravljalnik
ne
Vzmetenje
sprednje in zadnje
Brezžična povezava
ne
Zložljivo ogrodje
da
Velikost koles (cm)
22,9
Masa (kg) 0,00
23
Garancija v letih
1
Domet do [km]
50
Kapaciteta baterije [mAh]
748000
Moč [W]
1100
Najvišja hitrost [km/h]
25
Napetost baterije [V]
48
Nosilnost/obremenitev [kg]
100
Teža [kg]
23
Velikost koles [cm]
22.9
Cached: Wed, 24 Apr 2024 05:57:48 GMT