VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

ECOFLOW 110W Solarni Panel

ID: 20410110
279,99 €

ali od 13,69 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 24.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od srede, 24.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Zmogljiv in prenosljiv

S 23-odstotno stopnjo konverzije, ki je vodilna v panogi, je veliko lažji in pribl. 10 % manjši od podobnih prenosnih sončnih kolektorjev na trgu. To pomeni hitrejše in enostavnejše polnjenje, kjer koli ste.

 

Ostanite izven omrežja s prenosnim solarnim panelom EcoFlow. Sestavljen iz učinkovitih monokristalnih silicijevih celic, lahko napolni prenosne elektrarne in vaše električne naprave ter poskrbi, da vaša oprema deluje brez prekinitev, ko je povezana z našo prenosno elektrarno.

Združljiv z večino generatorjev: S polnilnim kablom Solar do XT60 lahko polnite prenosne elektrarne serije DELTA in RIVER;

Nadgradnja z visoko učinkovitostjo: V primerjavi z drugimi solarnimi paneli vam funkcija veriženja omogoča veriženje solarnih panelov skupaj z vzporednim kablom, kar vam daje dovolj moči za vašo lastno mini elektrarno; (4x110W prenosni solarni paneli vzporedno za DELTA, 2x110W prenosni solarni paneli vzporedno za RIVER)

Prenosn…

 

Samooskrbni

Vzemite ga na kampiranje, na izlet ali na domače dvorišče s kovčkom, ki služi tudi kot stojalo. Odprite zadrgo in podprite svojo ploščo pod pravim kotom, da zagotovite največjo sončno pokritost.

Vodoodporen in vzdržljiv

Ta plošča je zasnovana tako, da vzdrži vaš pustolovski življenjski slog in ima certifikat IP68. To pomeni, da smo jo potopili pod vodo za 72 ur v laboratorijskih pogojih. Samo da se prepričamo. Izdelana iz visoko trdnega kompozita, lahko prenese tudi udarce. To je plošča, pripravljena na vse vremenske razmere, zasnovana tako, da zdrži preizkus časa.

Priložena je tudi torbica.

Na poti? Ko greste na pot, imejte ploščo zloženo in zaščiteno. Prihranite dragocen prostor v prtljažniku in pojdite brez težav, saj veste, da je vaša plošča varna. Ko prispete, preprosto razgrnite, podprite in začnite proizvajati čisto, zeleno elektriko.

 

Tehnične podrobnosti
Izhodna moč [kW]
0.11
Garancija v letih
2
element solarne elektrarne
solarni panel
Cached: Sat, 20 Apr 2024 12:38:42 GMT