Išči

ELARI FixiTime Lite GPS črna otroška ura

ID: 698482
69,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 1.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 29.3. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
  • Bluetooth 3.0
  • Čas pripravljenosti do 3 dni
  • Baterija 450 mAh
  • Omrežje (2G) 900/1800 MHz
  • GPS/GLONASS/WiFi/LBS

 

Varnost

Otroška ura je edinstven način za povečanje varnosti vašega otroka. Ta pripomoček je stalno na otrokovi roki, s pomočjo satelitov spremlja lokacijo in zvoke okolice

Komunicirajte tako, kot vam je všeč

Pogrešate glas svojega otroka? Pokličite uro na enak način kot na običajni telefon. Seznam dovoljenih telefonskih številk ki jih ura lahko sprejme je konfiguriran v pametnem telefonu starša.

Če klic ni mogoč, je vedno na voljo glasovni klepet. Omogoča pošiljanje glasovnih sporočil, ki jih lahko poslušate in nanje odgovorite na primeren način.

Če pa želite otroku poslati le besedilno sporočilo, uporabite besedilni klepet. Otrok vam lahko odgovori z glasovnim sporočilom ali smešno nalepko.

Kje je otrok? Kaj se dogaja?

Ura je opremljena z naprednim modulom za sledenje - vse otrokove premike si lahko ogledate kar na pametnem telefonu. Ura določa svojo lokacijo s pomočjo satelitov GPS. Če ni signala - uporablja mobilne stolpe LBS, v gostih mestnih območjih pa se uporablja Wi-Fi.

Z aplikacijo si lahko ogledate stanje baterije ure, zgodovino gibanja na zemljevidu, nastavite alarm na daljavo, vklopite spremljanje zvoka in še veliko več.

Enostavno upravljanje s pametnim telefonom

Uro je mogoče v celoti daljinsko upravljati in konfigurirati s pametnih telefonov staršev prek brezplačne aplikacije ELARI SafeFamily, ki je na voljo v trgovinah App Store in Google Play.

Kaj če se kaj zgodi?

Če se kaj zgodi, lahko otrok sproži alarm s pritiskom na gumb SOS. Starši in drugi sorodniki, nastavljeni v aplikaciji, bodo takoj prejeli obvestilo v sili. Obvestilu bosta priložena položaj otroka na zemljevidu in posnetek zvočnega spremljanja.

Tehnične podrobnosti
Kompatibilnost
Android
Otroška
da
SIM kartica
da
Klici
možnost odgovora
Vodoodpornost
da
Vgrajen mikrofon
da
Garancija v letih
2
Cached: Thu, 28 Mar 2024 19:28:56 GMT