VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiGaming & VRIgreElden Ring - Launch Edition

Elden Ring - Launch Edition

ID: 689752
59,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 23.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od ponedeljka, 22.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Datum izida: 25.02.2022

Najnovejša igra proslavljene avtorske skupine FromSoftware je nekaj posebnega. Po eni strani gre za evolucijo niza Dark Souls, po drugi pa je svet in zgodbeno ozadje pomagal ustvariti znameniti pisatelj George R. R. Martin, avtor Igre prestolov. Eden najpomembnejših naslovov letošnjega leta!

 

Je to najboljša igra leta 2022? Preizkušamo Elden Ring

 

Če ste ljubitelji FromSoftware iger imate zdaj že konkretno število ur nabitih v Elden Ringu. In če ste taki, da vas do sedaj Souls žanr še ni pritegnil, vas tudi Hidetaka Miyazaki in George R.R. Martin ne bosta prepričala. Vsi ostali, ki poznate Souls serijo, a čakate na vesolje, da vas postavi na pravo pot, ostanite z mano in presodite, ali je končno čas, da se podate na najtežjo dogodivščino vašega igričarskega življenja.

 

Moje in marsičigavo prvo srečanje z Elden Ringom lahko povzamemo z eno besedo: “nughhhh”. Če bi “nughhhh” res bila beseda, bi izražala spekter čustev, od frustracije, strahu in zmede, do začudenja, občudovanja in nenazadnje ponosa – kar je konkreten dosežek za eno samo igro, se strinjate?

 

Največji izziv, ki ga Souls žanr predstavlja povprečnim ljubiteljem video iger, je miselni preskok, da je nekatere stvari preprosto treba najprej povaditi. Koncept, da so za uspešen pretep s šefom potrebni učenje in predpriprava, predvsem pa ponovni poskusi, je znan marsikateremu MMORPG zaprisežencu, a tistim, ki pričakujejo minimalno investicijo v igro, ne bo preveč dišal.

 

Jasno, tudi pri tem velja, da na koncu le zmagaš, če dovolj časa rineš z glavo skozi zid. Ne glede na to, ali raje sledite nasvetom predhodnikov, ali poskušate sami orati ledino, Elden Ring vedno nagradi vztrajnost in raziskovanje.

 

Igra Elden Ring je veliko bolj naklonjena novim igralcem od svojih predhodnic. Če se za igranje iger poslužujete spletnih vodičev in ste pripravljeni nekaj časa vložiti v predpriprave na boj, vam igra ponuja širok svet čudes, presenečenj, predvsem pa izzivov.

 

Zabavali se boste tudi tisti, ki igre raje “nagruntate” sami, se nikoli zares ne počutite izgubljeno in vas ne moti, če morate triktat ponoviti vajo. In vi, ki še vedno omahujete, ali čakate na konec “hypa”, se le opogumite. Včasih je treba dobiti kakšen nož v hrbet, vrat, trebuh, vrat ali spet hrbet, da lahko ponosno rečeš: “Premagal sem Souls igro.”

 

 

Povezava do GameGanga: https://gamegang.si/2022/03/06/preizkusili-smo-akcijsko-igro-igranja-vlog-elden-ring/

Tehnične podrobnosti
Zvrst igre
RPG
Priporočena starost
16+
Igralna platforma
PC
Cached: Sat, 20 Apr 2024 03:57:52 GMT