Išči

EPSON L850 ITS VEČFUNKCIJSKA NAPRAVA

ID: 576032
428,99 €

ali od 11,42 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Večnamenski 6-barvni tiskalnik fotografij ITS velikosti A4 z zaslonom LCD zagotavlja tiskanje fotografij brez uporabe računalnika z nizkimi stroški in Epsonovo kakovostjo.

 

L850
S tem tiskalnikom fotografij ITS velikosti A4 lahko preprosto tiskate fotografije z nizkimi stroški in Epsonovo kakovostjo s pomnilniških kartic ali neposredno iz fotoaparatov s funkcijo PictBridge. Tiskalnik L850 omogoča zanesljivo in visokokakovostno tiskanje fotografij skupaj z naprednejšimi funkcijami, kot so optični bralnik, zaslon LCD in tiskanje na CD/DVD, zato je popolna izbira za fotografe, ki tiskajo fotografije na dogodkih ali v studiu.

Tiskanje fotografij z izjemno nizkimi stroški
L850 omogoča cenovno ugodno tiskanje oziroma nizke stroške tiskanja na stran. S kompletom stekleničk s črnilom lahko natisnete do 1800 fotografij velikosti 15 x 10 cm1 z zelo nizkimi stroški.

Zanesljiva in preprosta uporaba
S preprosto namestitvijo in zanesljivim tiskanjem boste povečali produktivnost in skrajšali čas nedelovanja. Namenska posoda za črnila, ki je povsem vgrajena v tiskalnik, omogoča zanesljivo barvno tiskanje brez packanja in zapletov, pogosto povezanih z neoriginalnimi črnili ter sistemi posod za črnila drugih proizvajalcev. Epsonove originalne stekleničke s črnilom z jasnimi oznakami in šobo, iz katere ne kaplja, omogočajo preprosto vnovično polnjenje posode za črnila. Tiskalniku L850 s posodami za črnila s prostornino 70 ml je priložena 12-mesečna garancija, ki zagotavlja brezskrbno uporabo in pomoč, kadar jo potrebujete. 6,9-cm zaslon LCD omogoča preprosto in priročno tiskanje ter optično branje brez uporabe računalnika.

Epsonova kakovost tiskanja
Tiskalnik L850 uporablja pristno črnilo Epson in Epsonovo tehnologijo Micro Piezo, kar zagotavlja izjemno kakovostne natise. Fotografijo velikosti 10 x 15 cm natisnete v približno 12 sekundah2, kar pomeni, da vam zaradi hitrega tiskanja ni treba čakati, da se tiskalna opravila končajo.

Tehnične podrobnosti
Tehnologija tiskanja
brizgalni
Optični čitalec
ne
Barvni izpis
da
Obojestransko tiskanje
ne
Ločljivost optičnega čitalca (dpi)
5760x1440
Garancija v letih
1
Tip tiskalnika
brizgalni
Tip mfc naprave
brizgalna multifunkcijska naprava
Ločljivost tiskanja (dpi)
5760x1440
Hitrost čb tiskanja (str/min)
5 str/min čb
Vgrajen faks
ne
Cd/dvd tiskanje
da
Ločena črnila
da
Cached: Thu, 28 Mar 2024 22:15:59 GMT