Išči
Big BangIzdelkiPametni domEVE pametni senzor za vodo

EVE pametni senzor za vodo

ID: 20399711
101,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Povezan detektor puščanja vode Eve Water Guard – združljiv s tehnologijo Thread

 

Odpravite se zdoma, tudi če pralni stroj deluje. Uživate lahko popolnoma sproščeni saj veste, da voda ne pušča v omaro pod vodnimi cevmi. In spremljajte na klet, čeprav tja ne greste tako pogosto. Detektor Eve Water Guard zazna puščanje vode in vas opozori, ko se pojavi – vizualno, slišno in prek aplikacije v vašem iPhonu. Priloženi 6,5 ft/2 m senzorski kabel je mogoče raztegniti do 490 ft/150 m in služi kot senzor polne dolžine za spremljanje velikih območij v vaši sobi. In aplikacija Eve vas v rednih časovnih presledkih opomni, da preverite, da detektor Eve Water Guard brezhibno deluje. Z detektorjem Eve Water Guard se izognete dragi škodi zaradi vode in dodate vodotesno plast zaščite v svoj dom.
Detektor Eve Water Guard se samodejno poveže z omrežjem Thread in je omogočena za Apple HomeKit za izjemno enostavno uporabo z iPhonom in uro Apple Watch. Kot vozlišče usmerjevalnika, setektor Eve Water Guard prenaša podatkovne pakete drugih dodatkov povezanih prek tehnologije Thread in povečuje stabilnost in doseg vašega pametnega doma. Detektor Eve Water Guard hitro in preprosto namestite in nastavite ter ne potrebuje mostu.
In najboljše pri vseh dodatkih Eve je, kako varujejo vašo zasebnost: Eve ne pridobiva vaših osebnih podatkov in Eve ne uporablja oblaka, zato vaši podatki ne bodo izpostavljeni. Lokalna inteligenca pomeni, da vsa obdelava poteka lokalno in da dodatki Eve komunicirajo neposredno z vašim iPhonom, iPadom ali domačim vozliščem brez odvisnosti od oblaka ali mostu.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Vrsta senzorja
senzor vode
Cached: Thu, 25 Apr 2024 07:52:38 GMT