VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

EVIL WITHIN PC

ID: 569707
19,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Evil Within, igra ustvarjalcev serije Resident Evil, je napeta akcijska grozljivka, ki bo pognala srh v kosti še tako pogumnim igralcem.

 

Evil Within je nova 'horror' akcija, ki jo je razvil Shinji Mikami - stvarnik izvirne Resident Evil serije - in nadarjena ekipa Tango Gameworks. Evil Within uteleša pomen golega preživetja v izrazito izdelanih grozljivih okoljih, grozljivi tesnobi in zapleteni zgodbi.

Vse to vas bo pripeljalo do izjemno napetega doživetja; z omejenimi sredstvi na razpolago se boste borili za preživetje in doživeli nepredstavljiv strah v tej odlični mešanici groze in akcije. Medtem ko preiskuje prizorišče grozljivega množičnega umora, se detektiv Sebastian Castellanos in njegovi partnerji srečujejo s skrivnostno in močno silo.

Po pričanju pokola njegovih kolegov, Sebastian pade v zasedo in izgubi zavest. Ko se prebudi, se znajde v svetu, kjer se ostudna bitja sprehajajo med mrtvimi. Sebastian se, soočen z nepredstavljivo grozo in bojem za preživetje, odpravi razvozlati, kaj je za to zlo silo.
Tehnične podrobnosti
Zvrst igre
akcija
Tip igre
samostojna
Priporočena starost
18+
Medij
DVD
3D tehnologija
ne
Igralna platforma
PC
Tip operacijskega sistema
Windows
Cached: Sat, 20 Apr 2024 01:30:53 GMT