VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiTelevizija & videoFilmiDVD filmiFABIAN ALI KO GRE VSE K VRAGU - DVD SL. POD.

FABIAN ALI KO GRE VSE K VRAGU - DVD SL. POD.

ID: 700961
12,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od nedelje, 28.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 26.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Berlin leta 1931. Jakob Fabian podnevi dela v oglaševalskem oddelku tovarne cigaret, ponoči pa z bogatim prijateljem Labudejem blodi po barih, bordelih in umetniških ateljejih.

 

Berlin leta 1931. Jakob Fabian podnevi dela v oglaševalskem oddelku tovarne cigaret, ponoči pa z bogatim prijateljem Labudejem blodi po barih, bordelih in umetniških ateljejih. Medtem ko Labude sanja o revolucionarnem razrednem boju, Fabian z distanco, ironijo in fatalizmom opazuje vse bolj razdeljeno družbo. Ko spozna Cornelio, v njegovo življenje za trenutek posije žarek upanja. Zaljubi se. Toda kmalu tudi sam postane žrtev velikega vala odpuščanj, Cornelia pa se vda staremu filmskemu mogotcu, ki ji obljublja igralsko kariero. A ni le Fabianov svet tisti, ki drvi proti prepadu …

Dominik Graf priredi delno avtobiografski avantgardni roman Ericha Kästnerja iz leta 1931, ki so ga nacisti prepovedali in sežgali, v slogovno dovršeno romantično melodramo, prežeto s tesnobo in razočaranjem mladih v politično vse bolj polariziranem svetu.

Tehnične podrobnosti
Žanr
drama
Podnapisi
slovenski podnapisi
Število kosov v kompletu
1
Leto izdaje
2022
Cached: Thu, 25 Apr 2024 23:19:52 GMT