VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
1.685,99 €

ali od 43,22 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Sony videokamera 4K AX100, ki družuje zmogljivost 4K, intuitivno upravljanje in priročno velikost za v roko.

 

4K vam odpre pogled v novo dobo navdušenja
FDR-AX100 podpira 4K (3840 x 2160), format vrhunske ločljivosti, ki pokaže štirikrat večjo ločljivost od Full HD. Omogoča zajemanje neverjetnih podrobnosti, zato slike pred vašimi očmi oživijo.

29 mm širokokotni objektiv ZEISS Vario-Sonnar T
Objektiv ZEISS je natančno nastavljen posebej za standard slike 4K. Idealen je za snemanje širnih pokrajin, nudi tudi do 12-kraten optični zoom in do 24-kraten zoom za jasno sliko, ki omogoča širok razpon izraza slike. Ločljivost je ostra tudi v vogalih sličic zahvaljujoč objektivu z razmerjem 11 skupin/17 elementov, ki vključuje elemente objektiva AA (napredni asferični) in ED.

CMOS-senzor Exmor R nudi večplastno podporo za Full HD
FDR-AX100 je opremljen z velikim CMOS-senzorjem Exmor R s površino za sprejemanje svetlobe, ki je približno 4,9-krat večja od slikovnega senzorja tipa 1/2,88. Ta nov senzor izboljša jasnost slike, zmanjša šum tudi pri snemanju v temnem okolju in omogoča izraženost slike, ki popolnoma izkoristi zameglitev ozadja.

BIONZ X za višjo hitrost in neprekosljivo kakovost
Napreden mehanizem za slikovno obdelavo BIONZ X se ponaša z višjo tehnologijo od prejšnje generacije BIONZ za pristnejšo reprodukcijo, bolj naravno, živahno in realistično kakovost slike ter z zmogljivostmi za višjo ločljivost. Model Handycam je opremljen z več novimi funkcijami, ki izkoriščajo zmogljivosti za hitrejšo obdelavo. Te vključujejo tehnologijo za izjemno ločljivost slikovnih pik, funkcijo Motion Shot Video, optični stabilizator slike SteadyShot in dvojno snemanje videoposnetkov.
Podpora za daljši čas snemanja filmov 4K v formatu XAVC S XAVC S je format za snemanje filmov 4K/HD, ki je bil razvit iz profesionalnega formata XAVC 4K/HD za uporabo splošnih uporabnikov.
Podpira hitrost HD 50 Mb/s, tako da lahko uporabniki snemajo filme z visoko ločljivostjo tudi, ko snemajo prizor z veliko hitrega gibanja. Podpora za visoko bitno hitrost HD XAVC S je format za snemanje filmov 4K/HD, ki je bil razvit iz profesionalnega formata XAVC 4K/HD za uporabo splošnih uporabnikov. Podpira hitrost HD 50 Mb/s, tako da lahko uporabniki snemajo filme z visoko ločljivostjo tudi, ko snemajo prizor z veliko hitrega gibanja.

Uporaba predvajalnikov mp 4 in programske opreme ne jamči za predvajanje podatkov v vseh načinih. Snemanje z visoko hitrostjo sličic pri 120p* in ločljivostjo HD Kamera FDR-AX100 podpira snemanje z visoko hitrostjo sličic pri kakovosti slike HD (1280 x 720 slikovnih pik). Njena sposobnost snemati s 120p omogoča počasno predvajanje posnetkov pri hitrosti ene petine izvirne hitrosti v okolju s 24p, ko se opravlja naknadna obdelava. Ta zmožnost odpira vrata različnim možnostim uporabe, kot je preverjanje drže atletov v hitrem teku. Na voljo je samo pri snemanju filmov v formatu XAVC S.

Preprost ogled na televizorju s pomočjo enega samega kabla HDMI
Filme 4K, posnete s FDR-AX100, lahko predvajate na zaslonu 4K ali zaslonu Full HD, tako da preprosto priključite kamero s priloženim kablom HDMI. Monitorji 4K podpirajo ločljivost do 4K pri 30p. Zahteva nastavitev 1920 x 1080 v meniju nastavitev izhoda HDMI.

Obroček objektiva
Obroček objektiva omogoča gladko, naravno prilagoditev ostrenja ali povečave, odvisno od načina, ki ga izberete s priročnim gumbom.

Ročni gumbi
Ročni gumbi ob strani vam omogočajo hitro in enostavno prilagoditev zaslonke, ojačitve (ISO) in hitrosti zaklopa.

Vgrajeni filtri ND
Izbor možnosti filtrov Clear (počisti), 1/4 filter, 1/16 filter ali 1/64 ND (nevtralne gostote) prilagodi ravni svetlobe, ki vstopi v objektiv. To ustvarjalcu videoposnetka nudi svobodo, da natančno uravnava hitrost in zaslonko zaklopa za večje ustvarjalne možnosti. Skupaj z velikim slikovnim senzorjem videokamere omogoča ustvarjanje čudovito tekoče slike z učinki zameglitve ozadja "boke", brez povečave hitrosti zaklopa in tudi ko snemate na prostem v zelo svetlih pogojih.

Predvajanje posnetkov kakovosti Full HD na televizorju Full HD
Na televizorju HD si lahko ogledate tudi predvajanje supervzorčenega posnetka Full HD, ki posnetke 4K s pomočjo ogromne količine podatkov 4K samodejno pretvori v zelo kakovostne posnetke 2K (Full HD).

Barve TRILUMINOS
Osupljivo podoživljanje vaših najljubših spominov. Podpira Sonyjeve barve "TRILUMINOS", kar omogoča, da si fotografije in videoposnetke ogledate v živih, naravnih barvah na vsakem televizorju z zaslonom "TRILUMINOS". Razširjena barvna lestvica omogoča, da se znova potopite v tiste nepozabne trenutke, od zapletenih obrisov na bleščeče modrem nebu do naravnih tonov rožnate polti.

Obrezovanje predvajanja videoposnetkov 4K na televizorjih
Z dotikom zaslona lahko uporabniki obrežejo sliko in kot videoposnetek Full HD prikažejo samo del okrog dotaknjenega področja.

Istočasno posnemite videoposnetke najvišje kakovosti in videoposnetke MP4, ki jih lahko delite z drugimi. Posnemite dva videoposnetka istočasno: enega v formatu najvišje kakovosti XAVC S ali AVCHD in enega v formatu MP4. Format XAVC S je na voljo pri kamerah FDR-AX100 in HDR-CX900. Kamera FDR-AX100 lahko posname videoposnetke 4K v formatu XAVC S.

Preprosto brezžično povezovanje s pametnimi telefoni in še več
Brezžično se povežite s telefonom, tabličnim računalnikom ali televizorjem. Vgrajeni vmesnik Wi-Fi in NFC vam omogočata brezžičen prenos videoposnetkov in fotografij s kamere Handycam v pametni telefon ali tablični računalnik z enim samim dotikom.
Za začetek samo prenesite brezplačno aplikacijo PlayMemories Mobile za svojo napravo iOS ali Android. Ob dotiku kamere Handycam z mobilno napravo, omogočeno za NFC, se aktivira tudi Smart Remote Control. Začnite in končajte snemanje z mobilnim telefonom. To je kot nalašč za snemanje nočnih prizorov, ko se želite izogniti zamegljenosti, do katere pride zaradi pritiskanja gumbov za upravljanje, skupinskih prizorov ali solističnih nastopov, ko ne želite tekati od kamere v polje snemanja in nazaj, ko snemanje že poteka.
Wi-Fi omogoča tudi brezžično predvajanje vsebine, shranjene v kameri Handycam, v televizorju v omrežju (zahtevana sta televizor, združljiv z upodabljalnikom DLNA, in dostopna točka; ni združljivo s formatom XAVC S).

Slikovni učinek
Ustvarjalnost je preprosta s kamero FDR-AX100, ki s funkcijo slikovnih učinkov nudi skupaj kar 7 učinkov: Toy Camera, Soft high key, Pop Color, Posterization, Retro Photo, Partial Color, High contrast monochrome. Z njimi lahko vsakdanje fotografije pretvorite v čudovita umetniška dela. Ko uporabite posamezen učinek, se rezultat v realnem času prikaže na LCD-zaslonu. Nekaterih funkcij, na primer zaznavanja obrazov, ni mogoče uporabiti istočasno s slikovnimi učinki.

5.1-kanalni zvok Dolby
Zmožnosti za 5.1-kanalni prostorski zvok vam omogočajo ustvarjanje zvočnih posnetkov na profesionalni ravni, ki še poudarijo celoten potencial vaših videoposnetkov. Tako se gledalci res počutijo, kot da so del dogajanja.
Opombe: Snemanje v 5.1-kanalnem zvoku Dolby Digital in 2-kanalnem stereo zvoku je podprto v formatu AVCHD. Snemanje PCM je podprto v formatu XAVC S.
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Brezžična povezava
Wi-Fi
Diagonala zaslona
8,9 cm (3,5"), 8,89 cm (3,5")
Optični zoom (x)
12x, 12
Stabilizator slike
da, da
Tehnologija snemanja
spominska kartica, spominska kartica
Vrsta baterije
Li-ion, Li-ion
Vrsta pomnilniške kartice
SD kartica, SD kartica
Vrsta videokamere
SD kamera
Vrsta zvoka
5.1, prostorski
Vrtljiv zaslon
da, da
Zaslon, občutljiv na dotik
da
Ločljivost videa
4K
Ločljivost tipala video
8,29 MIO slikovnih točk
Snemanje videa
4K (3840 x 2160)
Cached: Fri, 19 Apr 2024 06:17:17 GMT