Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureDodatki za mobilne telefoneOstali dodatkiSling oprijem za mobilni telefon / tablični računalnik / iPod / ereader ročaj v modrem

Sling oprijem za mobilni telefon / tablični računalnik / iPod / ereader ročaj v modrem

ID: 20622037
12,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 3.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Cadorabo Shop
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
  • Oblikovanje: Slim dizajn, da mobilni telefon ohrani čim bolj resničen originalni in ne opazno razširi telefon. Zahvaljujoč ogromni izbiri barv je nekaj za vsak okus in slog.
  • Funkcija: vedno trden oprijem! Idealno za večje mobilne telefone, pa tudi tablice. Preprosto potisnite enega ali več prstov pod gumijastim trakom in začnete klicati, klepetati ali jemati selfije. Enoročna operacija vam daje več svobode gibanja kot kdaj koli prej. Ni vam treba več skrbeti, da vam telefon zdrsne iz roke, tudi med nakupovanjem, tekom ali kolesarjenjem.
  • Kakovost: Ta praktična in elegantna priloga za mobilni telefon je trpežna in izjemno uporabna dodatna oprema zahvaljujoč skrbni Izbrani material. Lahko ga preprosto pritrdite na zadnji del mobilnega telefona ali njegov zaščitni ohišje z dvostranskim lepilnim trakom izkazane blagovne znamke. Mehki in elastični gumijasti trak za prijetno udobje, tudi s pogosto uporabo.
  • Namestitev: preprosto nanesite držalo prsta na očiščeno površino vašega mobilnega telefona ali njenega zaščitnega ohišja (ne drži silikona, gela, gela, TPU ali guma) S 3M dvostranskim lepilnim trakom in nežno pritisnite za pribl. 20 sekund.
  • Drugo: Združljivo z vsemi mobilnimi telefoni, tabličnimi računalniki, MP3 predvajalniki, e-bralniki in še več. Prikazane končne naprave niso vključene v obseg dostave.

 

Cadorabo z močiščem za mobilni telefon z elastičnim trakom in 3M lepilnim trakom

Časi, ko vam mobilni telefon zdrsne iz roke. S to praktično inovacijo boste od zdaj naprej vedno trdno oprijemali svoj mobilni telefon, ne glede na to, ali nakupujete, tečete ali preprosto doma na kavču. S tem novim dodatkom ste vedno na varni strani. Enoročna operacija vam daje več svobode kot kdaj koli prej. Posebno delovno udobje za otroke, saj se dolžina palca skoraj podvoji zaradi svobode gibanja celotne roke.

Ta dodatna oprema je primeren za vse mobilne telefone, tablične računalnike in e-bralnike in je enostavno Na zadnji strani vaše naprave s 3M lepilnim trakom.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
0,5
Vrsta mob. dodatka
komfortni dodatek
Original/kompatibilen
kompatibilen
Material
plastika
Barva
modra
Cached: Thu, 28 Mar 2024 20:48:57 GMT