VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

FIBARO pametna vtičnica

ID: 621671
74,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 4.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od četrtka, 4.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Na voljo še 3 ponudbe od 86.75 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
FIBARO Wall Plug FGWPF-102-ZW5 Z-Wave zidna vtičnica

 

S pametno vtičnico lahko na enostaven način, od kjerkoli in kadarkoli upravljate delovanje električnih naprav  npr. vklopite grelnik na daljavo in nadzorujete električno porabo npr. hladilne skrinje, sušilnega stroja ali oljnega radiatorja. Namestitev je enostavna, preprosto jo vstavite v vtičnico, prepoznate pametni element v pametni dom in že je pripravljena.

Pametna vtičnica omogoča brezžični nadzor nad vklopom in izklopom ter merjenje porabe električne energije priključenih naprav.

Tehnični opis:
Brezžična tehnologija: Z-Wave
Maksimalna obremenitev: 2500W
Električna napetost: 230V, 50Hz
LED obroček: 16 milijonov barv za prikaz porabe energije
Spremljanje porabe: trenutna poraba (W) in skupna poraba (kWh)
Preverjanje območja: prikazuje moč, pokritost in usmerjanje na katerokoli točki Z-Wave omrežja
Opozorilo preobremenitve: prikazuje povišano porabo električne energije od prednastavljene
Potisna tipka: vklop in izklop iz Z-Wave omrežja
Verzije vtičnice: tip F (Schuko; primerna za Slovenijo) in tip E


Primeri uporabe Fibaro pametne vtičnice:
Vtičnica samodejno izključi pokvarjene naprave in s tem prepreči kratek stik v električnem omrežju. Obenem pa na pametne naprave sporoča okvaro .
Se vam je že kdaj zgodilo, da ste na poti v službo ali na dopust razmišljali, če ste izklopili likalnik ali grelec? Z uporabo pametne vtičnice lahko preko vašega telefona ali tablice izklopite električne naprave od kjerkoli in kadarkoli.
Pametna vtičnica vsebuje nežen LED svetleči krog, ki ga lahko uporabite kot nočno svetilko npr. v otroški sobi. Ugasnete in prižgete jo kot običajno svetilko s pritiskom na gumb.
Pametna vtičnica vam bo pomagala najti največje porabnike električne energije. Barva LED obročka sporoča trenutno porabo energije. Omogoča pa tudi izdelavo poročil o porabi električne energije vseh naprav v vašem domu. Na tak način lahko spremljate, optimizirate in znižate porabo električne energije, postanete ekološko prijaznejši ter nenazadnje zmanjšate stroške.
Pametno vtičnico lahko uporabite tudi kot zaščito vtičnice pred dotikom majhnih otrok.
Želite otrokom omejiti gledanje TV ali igranje računalniških igric? Pametna vtičnica omogoča vnos časovne omejitve uporabe aparatov. Na podlagi porabe električne energije lahko spremljate trenutno stanje električnih naprav in tako nadzorujete čas prižganega televizorja ali računalnika. Če je potrebno lahko naprave daljinsko izključite.


Koliko časa je potrebno preden popravite poškodovano, na silo iztaknjeno električno vtičnico? S pametno vtičnico teh težav ne bo več, saj vsebuje posebno zaščitno nalepko, ki preprečuje nagel izvlek iz stene.
S pametno vtičnico lahko naprave po določenem času neuprabe preklopite v stanje pripravljenosti in tako znižate porabo električne energije. Seznam naprav, in potreben čas preden gre naprava v stanje pripravljenosti, določite sami. Tako se ne bo več zgodilo, da bo v kopalnici radiator po nepotrebnem grel celo noč.
Nekatere naprave, kot je na primer telefonski polnilec, sušilni stroj ali pralni stroj, porabljajo električno energije tudi po tem, ko je naprava ugasnjena ali napolnjena. S pametno vtičnico lahko prekinete električno napajanje takoj, ko se naprava izključi ali napolni.
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Način povezave
brezžični
Hitrost brezžične komunikacije
/
Aktivacija
aplikacija
Cached: Fri, 29 Mar 2024 10:16:17 GMT