Išči

FISCHER Cita 1.0 Električno kolo

ID: 20472736
-10% s kodo UAU
1.529,99 €

ali od 39,22 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 22.4. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od ponedeljka, 22.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 19.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Znamka FISCHER je že več kot 70 let tesno povezana s kolesi. Alfred Fischer - je ustanovil znamko koles leta 1949 in bil pionir visokokakovostnih koles. Od leta 2012 se FISCHER posveča temi e-koles - večkrat nagrajeni modeli so na voljo v številnih državah in seveda dostopni na spletu po ugodnih cenah.

Z FISCHER CITA 1.0i se boste lahko hitro in učinkovito peljali po asfaltnih cestah in brez pretiranega izgubljanja energije nabirali velike količine kilometrov. Za večje udobje in varnost poskrbijo mnogi dodatki, kot so luči, blatniki, ergonomski gripi, nastavljiva opora krmila in še marsikaj drugega. Z nameščenim nosilcem na zadnjem delu kolesa pa FISCHER CITA 1.0i postane tudi potovalno kolo, s katerim se lahko odpravite na nepozaben dopust, poln dogodivščin.

 

FISCHER CITA 1.0i je mestno kolo ki ponuja  pokončen in izjemno udoben položaj. Večje udobje je tudi posledica prednjega vzmetenja, zato ste na takšnem e-kolesu bolj sproščeni, vožnja pa je prijetnejša. Dodaten prihranek energije predstavljajo večji obročniki, ki zagotavljajo doseganje visokih hitrosti in bolj učinkovito vožnjo.

CITA 1.0i  je opremljena z motorjem  BAFANG z 36 Nm navora in kapaciteto baterije 317wh. Ne glede na to, ali morate zjutraj v službo ali zvečer na zmenek CITA 1.0i vrača veselje v mestno mobilnost, tudi v prometnih konicah. Motor omogoča tiho in lahko vožnjo vašemu E-kolesu in je idealen način za potovanje po mestu.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Daljinski upravljalnik
ne
Vzmetenje
sprednje
Brezžična povezava
Bluetooth
Domet do [km]
80
Kapaciteta baterije [mAh]
317
Moč [W]
0
Najvišja hitrost [km/h]
25
Napetost baterije [V]
36
Teža [kg]
25
Velikost koles [cm]
44
Vrsta kolesa
mestno kolo
Število prestav
3
Cached: Thu, 18 Apr 2024 17:41:24 GMT