VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

FITBIT Luxe nežna zlata/bela  sledilnik za fitnes

ID: 690493
139,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Občutite zanos pri doseganju svojega potenciala

Spoznajte Fitbit Luxe – elegantni sledilnik za fitnes in dobro počutje, ki vam prinese nove in uravnotežene načine za vsakodnevno doseganje vašega celotnega zdravstvenega potenciala.

 

Eleganten videz

Opremite se za več dni dobrega počutja. Z elegantnim videzom in udobnim paščkom je ura Luxe nadvse primerna za celodnevno upravljanje telesne pripravljenosti in dobrega počutja.

Orodja za upravljanje stresa

Zmanjšajte stres. Pomirite si um in spremljajte svojo raven stresa s funkcijami Mindful Minutes (Skrbne minute), Stress Management Score (Ocena upravljanja stresa) in ostalimi funkcijami.

Spremljanje in ocena spanja

Spokojne noči za energične dni. Boljši spanec za energijo podnevi s spremljanjem in oceno spanja v aplikaciji Fitbit.

Spremljanje mesečnega perila

Upoštevajte svoj ritem. Aplikacijo Fitbit uporabite za spremljanje mesečnega perila, ovulacije in še več.1 

Število minut v aktivnem območju

Zvišajte svojo aktivnost. Število minut v aktivnem območju vam omogoča postavljanje ciljev in ravni vadbe z vibriranjem na zapestju, ko dosežete izbrano ciljno območje srčnega utripa.

Brezplačni 6-mesečni preizkus Premium

Odkrijte vpoglede na podlagi podatkov za izboljšanje svojega zdravja. Fitbit Premium vam omogoča vpoglede in orodja za razkritje nevidnega. Prejeli boste tudi podrobno razčlenitev za Stress Management Score (Ocena upravljanja stresa), Sleep Score (Ocena spanja) in še več.2

1. Ta funkcija ni namenjena za kontracepcijske ali zdravstvene namene. Fitbit ne podaja nobenega jamstva, da lahko z uporabo te funkcije dosežete želene rezultate. Ta funkcija morda ne bo natančno napovedala vašega cikla mesečnega perila ali sorodnih informacij. Ta funkcija je namenjena samo kot pomoč uporabnicam pri spremljanju in beleženju določenih podatkov. 2. Samo za nove in obstoječe člane v storitvi Premium. Preizkusno obdobje morate aktivirati v 60 dneh od aktivacije naprave (potreben je veljaven način plačila). Preizkusno obdobje prekličite pred zaključkom, da se izognete ponovljenim plačilom. Vsebina in funkcije se lahko spremenijo. Več podrobnosti si oglejte tukaj. Veljajo Določila in pogoji.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
GPS
ne
Senzor srčnega utripa
24/7 spremljanje
Ocena najvišjega vo2 max
ne
Spremljanje srčnega utripa 24/dan
da
Vodoodporen
da
Opomnik za gibanje
ne
Vzpenjanje v nadstropja
ne
Zaslon
da
Štetje korakov
da
Kakovost spanja
da
Samodejna sinhronizacija
da
Dodatne funkcije
nastavitev dnevnih ciljev
Obvestila
da
Cached: Sat, 20 Apr 2024 08:47:45 GMT