VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

FOREVER ICON2 AW110,roza pametna ura,AMOLED zaslon

ID: 693604
79,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Nakup možen samo v poslovalnicah
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Najnovejša ikona med urami!

Odkrijte najnovejšo različico pametne ure modela Forever ICON AW-110, ki je opremljena s termometrom, dihalnim pomočnikom, številnimi novimi športnimi aplikacijami in funkcijami. Vse to za zaščito vašega zdravja in zagotavljanje dobrega počutja.

 

Pametna ura z AMOLED zaslonom

Forever Icon 2 AW-110 je zmogljiva in elegantna pametna ura, opremljena s številnimi funkcijami, ki varujejo vaše zdravje in zagotavljajo dobro počutje. Izkoristite vgrajeni termometer, uporabljajte različne športne funkcije ali pomoč pri dihanju ter spremljajte svoj srčni utrip!

Za vas smo pripravili tri različne barvne različice tega modela - črno, rožnato zlato in zeleno srebrno, kar vam omogoča, da uro prilagodite vsakemu slogu in situaciji.

V kompletu sta tudi priložena 2 različna paščka, ki jih lahko enostavno menjate, ter tako videz ure prilagajate za različne priložnosti in potrebe. Kovinski pašček vam daje elegantnost, medtem ko gumasti pašček izraža bolj športen in sproščen vsakdanji stil.

Podrite nove rekorde in preverite napoved

Icon 2 pametna ura je popoln športni pomočnik - nova aplikacija za trening je prilagojena široki paleti različnih športnih disciplin, hkrati pa ura tudi zbira in analizira podatke, zbrane med vadbo.

Zaradi vremenskih napovedi, ki se stalno sinhronizirajo, vas dež ne bo presenetil. Napovedi ne zajemajo samo sedanjega dne, ampak tudi ves prihodnji teden.

Ustvarjajte številčnice in spremljajte temperaturo

Nič več dolgčasa - grafični motiv ure lahko izberete s seznama več kot 100 vgrajenih predlog ali ustvarite svoje ozadje in ga s pomočjo aplikacije enostavno naložite.

Pametna ura Icon 2 AW-110 je opremljena z natančnim termometrom, ki 24 ur na dan meri vašo telesno temperaturo. Ko temperatura preseže 37,3°C, vas ura o tem samodejno obvesti.

Uporabite številne zmogljivosti

Forever AW-110 je modna in funkcionalna naprava s prednostmi, ki jih boste cenili pri vsakodnevni uporabi. Ura je združljiva z Android in iOS operacijskimi sistemi, in se  njimi poveže preko hitre Bluetooth 5.0 povezave.

Za napredno uporabo ure je na voljo brezplačna aplikacija, ki jo lahko naložite v trgovini Google Play ali App Store. V aplikaciji lahko uro nastavljate po meri, določate alarme, analizirate svoj spanec, merite vse dnevne aktivnosti in še in še!

V pakiranju sta tudi priložena 2 različna paščka (kovinski in gumasti), ki jih lahko enostavno menjate med seboj in tako popolnoma spremenite stil svoje pametne ure Forever.

Vsebina pakiranja

pametna ura Forever ICON 2 AW-110

2 različna paščka (kovinski in gumasti)

kabel za polnjenje

zaščita za zaslon

navodila za uporabo

Tehnične podrobnosti
SIM kartica
ne
Klici
samo prikazuje
Vodoodpornost
da
Vgrajen mikrofon
ne
Garancija v letih
1
Cached: Sat, 20 Apr 2024 05:55:40 GMT