VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

FreeBuds Lipstick HUAWEI

ID: 695251
174,10 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 2.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Ouitane
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

FreeBuds Lipstick HUAWEI

Zvok visoke ločljivosti | Udobje kot zrak | Open-Fit Active Noise Cancellation 2.0

Šminka HUAWEI FreeBuds, ki zaznamuje nov trend v izjemno elegantnem dizajnu in inovativno opremljena za vrhunsko, pametnejšo zvočno izkušnjo, ponuja osupljivo preobrazbo v lepoti in zvoku.

 

5 stvari za ljubezen

Moda iz
škatle

Ustvarite pravo modno izjavo s torbico za šminko, ki je izvrstno izdelana za gladek kovinski pridih, ki daje vaši glasbi predstavitev, ki si jo zasluži.

Posvečeno
razkošju

Za dober videz je potrebna predanost. Razkošno ohišje iz nerjavečega jekla je zgrajeno na podlagi 30 zapleteno oblikovanih procesov oblikovanja in polirano do ultra visoke ravni, tako da je površina gladka kot ogledalo. Oglejte si lepoto, ki se odraža v vsakem pogledu.

Osupljivo usklajene barve

Prava moda združuje okus z drznostjo. Uživajte v klasični kombinaciji črne in zlate v etuiju in se odprite, da razkrijete bogato glamurozne rdeče ušesne čepke, ki vam jemljejo dih tako vizualno kot zvočno.

Vonj po romantiki

Za resnično zaokrožitev lepote je potreben edinstven slog. Šminka HUAWEI FreeBuds je na voljo v dišeči darilni škatli, da poustvarite tiste čudovite romantične trenutke vašega življenja in dodate dodaten pridih užitka. 1

Zvok visoke ločljivosti

Udari visoke note

Velik 14,3 mm LCP dinamični gonilnik v vsaki slušalki je tisto, kar HUAWEI FreeBuds Lipstick pomaga doseči izjemno kakovost zvoka. Ponašajo se s frekvenčnim razponom do 40 kHz in vam omogočajo, da doživite visoke melodije in bogate zvoke vseh vaših najljubših melodij. 2

Pustimo bas

Boljši bas potrebuje svoj prostor. Vsaka slušalka je opremljena z lastnim motorjem za izboljšanje nizkih tonov za večje tresljaje membrane, ki ustvarja impresivno globoke nizke tone, ki jih resnično občutite.

Zvok, ki se prilega vašim ušesom

Za zvok, prilagojen samo vam, HUAWEI FreeBuds Lipstick uporablja prilagodljivo tehnologijo ujemanja ušes za optimizacijo kakovosti zvoka na podlagi edinstvene oblike vaših ušes. Poskrbite, da se vaša glasba vedno ujema z načinom, ki ga radi poslušate.

Vaš notranji mir glasbe

Šminka HUAWEI FreeBuds je vodilna na področju tehnologije aktivnega odpravljanja hrupa odprtega prileganja in inteligentno zazna obliko vašega notranjega ušesa in vaš edinstven slog nošenja. Nato se uporabi prilagojen učinek odpravljanja hrupa, ki z večjo natančnostjo zmanjša učinek nizkofrekvenčnega okoljskega hrupa. Odprite se novemu svetu prijetnejšega poslušanja.

Kot Lebdenje
v zraku

Ušesne čepke so ergonomsko oblikovane, da se natančno prilegajo vašemu ušesu, za obliko, ki je vedno prava. Vsaka tehta le 4,1 g, sedijo naravno in udobno v ušesih ter ponujajo skoraj breztežen način za globoko uživanje v glasbi. 3

Povečajte vsak
spomin s
snemanjem HD

Igrajte zmagovalno igro

S popolnoma novo tehnologijo kodiranja zvoka iger lahko HUAWEI FreeBuds Lipstick zmanjša zakasnitev na neopaznih 90 ms na telefonih EMUI, pri čemer ohranja zvok v koraku z dogajanjem na zaslonu. Spremenite svojo najljubšo igro v veččutno zmagoslavje. 5

 

Inteligentna avdio povezava

Pametno sodelovanje z napravo+

S preprostim dotikom lahko prenesete video iz telefona v Huawei Vision, zvok pa v šminko HUAWEI FreeBuds. Poskrbite, da bodo filmi pozno v noč na velikem platnu namenjeni samo vašim ušesom. 6

Samo dotik

Uporabite šminko HUAWEI FreeBuds za nadzor nad tem, kako poslušate svojo glasbo in sprejemate klice s preprostimi, intuitivnimi kontrolniki s kretnjami, ki jih je mogoče uporabiti na obeh slušalkah. 8

Dvakrat tapnite:

Sprejmi/prekini klic, predvajaj/zaustavi glasbo, prejšnjo/naslednjo skladbo, omogoči glasovnega pomočnika

Povlecite gor/dol:

Povečanje/zmanjšanje glasnosti

Dolg pritisk:

Omogoči/onemogoči odpravljanje hrupa, zavrni klic

BATERIJA

ANC izklopljen

Predvajanje glasbe s popolnoma napolnjenim ohišjem 22 ur

Predvajanje glasbe iz popolnoma napolnjenih slušalk 4 ure

ANC vklopljen

Predvajanje glasbe s popolnoma napolnjenim ohišjem 14 ur

Predvajanje glasbe iz popolnoma napolnjenih slušalk 2,5

 

 

 

DODATNE OPOMBE:

Vonj ostane samo na embalaži in sčasoma izgine.

Podatki iz laboratorijev Huawei.

Podatki iz laboratorijev Huawei. Teža se razlikuje glede na konfiguracijo različice. Dejanska teža se lahko razlikuje.

Tako za način v živo kot za glasovni način. Vključuje snemanje prek slušalk in ga je treba ročno zagnati prek aplikacije AI Life. Podprto samo na določenih modelih pametnih telefonov Huawei: HUAWEI Mate 40, HUAWEI Mateb40 Pro, HUAWEI Mate 40 Pro+, Porsche Design HUAWEI Mate 40 RS, HUAWEI Mate 40E, HUAWEI P40, HUAWEI P40 Pro, HUAWEI P40 Pro+ in HUAWEI Mate X2 posodobljen na EMUI 11 (ali novejši). Deluje samo s telefonskimi aplikacijami za fotografiranje, snemanje zvoka, snemanje kratkih videoposnetkov ali aplikacije s funkcijo pretakanja v živo.

Podatki iz laboratorijev Huawei, pridobljeni s testiranjem HUAWEI Mate 40. Podatki o zakasnitvi so kombinirani čas zakasnitve igre, telefona in slušalk. Dejanska zamuda je odvisna od modela telefona, različice sistema, igre, različice igre itd. Glejte dejansko uporabo.

Na voljo samo v napravah Huawei z operacijskim sistemom EMUI 12 ali novejšim, z vključenimi Bluetooth in WLAN ter prijavljenimi v račun Huawei. Huawei Smart Screen morate nadgraditi na različico 2.0.0.559 (SP1), ki podpira kamero, povezano z istim signalom LAN kot telefon in prijavljeni v isti račun Huawei.

Na voljo samo z mobilnimi napravami Huawei, ki uporabljajo EMUI 10 in novejšim, in računalniki Huawei z upravljalnikom računalnikov 11.1.6.31 in novejšimi. Če imate kakršna koli vprašanja o funkcionalnosti, omejitvah uporabe, podprtih modelih itd. pred ali po nakupu, se obrnite na Huaweijevo službo za stranke.

V aplikaciji Huawei AI Life lahko prilagodite kontrolnike s potegom. Dejansko delovanje je odvisno od prikaza vmesnika.

Podatki iz laboratorijev Huawei, pridobljeni pod naslednjimi pogoji: slušalke ali polnilna torbica so popolnoma napolnjene, 50 % nivo glasnosti, omogočen način AAC, temperatura okolice 25 °C. Dejanska zmogljivost polnjenja se lahko razlikuje glede na glasnost, vir zvoka, prisotnost okoljskih motenj, lastnosti izdelka in navade uporabe. Hitro polnjenje je mogoče doseči le, če je baterija slušalk relativno nizka.

 

Tehnične podrobnosti
Skupina slušalk
glasba/film
Namen uporabe
MP3
Barva
črna/rdeča
Vrsta zvoka
stereo, stereo
Upravljanje glasnosti
da
Odpravljanje hrupa iz okolice
ANC
Način nošenja slušalk
za v uho
Vgrajen mikrofon
da
Povezljivost
brezžične (BT true wireless)
Garancija v letih
1
Čas delovanja v urah
4
Čas delovanja do [h]
4
Čas delovanja s polnilno škatlico
22
Čas delovanja s polnilno škatlico [h]
22
Žična/brezžična tehnologija
brezžična
Vrsta slušalke
True Wireless
Cached: Fri, 19 Apr 2024 22:37:40 GMT