VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoShranjevanje podatkovZunanji diskiFREECOM FREECOM MHDD 4TB DESKTOP  DRIVE USB 3.0 SILVER zunanji disk

FREECOM FREECOM MHDD 4TB DESKTOP  DRIVE USB 3.0 SILVER zunanji disk

ID: 700600
154,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

FREECOM FREECOM MHDD 4TB DESKTOP  DRIVE USB 3.0 SILVER zunanji disk

 

VARNOSTNI MOJSTER
Namizni trdi disk Freecom mHDD je idealen spremljevalec v naši digitalni dobi. 
Z elegantno, a robustno zasnovo je disk videti čudovito poleg katerega koli prenosnika ali računalnika ali celo televizorja. 
Z ogromno kapaciteto do 10 TB boste imeli vso prostor, ki ga potrebujete za varnostno kopiranje in shranjevanje vseh pomembnih dokumentov, fotografij in drugih datotek. 
Pogon je opremljen z vmesnikom USB 3.0, ki zagotavlja izjemno visoke hitrosti prenosa, hkrati pa je popolnoma združljiv s starejšimi vrati USB 2.0. 
Na pogon je naložena tudi programska oprema Nero Backup Essentials*, ki vam pomaga samodejno varnostno kopirati datoteke. 

ZA DOMAČO IN PISARNIČNO UPORABO
Vsako leto se ustvari in porabi eksponentno več digitalne vsebine in to je popolna naprava za shranjevanje, ki vam omogoča, da vse svoje dragocene datoteke varnostno kopirate in varno za prihodnost. 
Shranite vse svoje preglednice, dokumente, predstavitve na enem osrednjem mestu ali naredite dodatne varnostne kopije vseh pomembnih datotek. 

SOLID METAL FAMILY
Ohišje namizja Freecom mHDD iz brušenega aluminija zagotavlja, da je popolnoma zaščiteno pred udarci in nezgodami, hkrati pa je odporno na praske ali prstne odtise. 
Je del razširjene družine elegantnih kovinskih zunanjih pomnilniških naprav Freecom – mobilnih in namiznih trdih diskov, SSD-jev in USB bliskovnih pogonov – za zadovoljitev vseh zahtev vašega podjetja ali doma s ponudbo celotnega nabora različnih funkcij od ultra visoke hitrosti do velike zmogljivost za super tanek in mobilni na več možnosti povezovanja. 

Eleganten namizni trdi disk 
Povežite se z Mac ali PC
Visokokakovostno ohišje iz trdnega brušenega aluminija 
USB 3.0 za izjemno hitro hitrost prenosa podatkov (do 5 Gbit/s) 
Tiho, zahvaljujoč dizajnu brez ventilatorja 
Brezplačna programska oprema Nero Backup Essentials* s samodejnim varnostnim kopiranjem, stiskanjem in varnostnimi funkcijami 
 

Tehnične podrobnosti
Kapaciteta diska
4 TB
Tip diska
HDD
Tip priključka
USB 3.0 Micro B
Format pogona
8,89 cm (3,5")
Garancija v letih
2
Cached: Thu, 25 Apr 2024 23:50:49 GMT