VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

GARMIN Dash Cam 57 kamera

ID: 20355843
199,99 €

ali od 15,14 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Kompaktna kamera Garmin Dash Cam 57 z možnostjo glasovnega upravljanja in širokim 140-stopinjskim vidnim poljem, ki zajame in shrani pomembne podrobnosti na videoposnetkih v visoki ločljivosti 1440p, poskrbi za vašo vožnjo z vseh vidikov.

 

KOMPAKTNA IN NEOPAZNA

Ta drobna kamera je izjemno kompaktna, zato lahko z njo snemate, ne da bi vas ovirala. Napajalni kabel lahko napeljete navzgor ali navzdol za urejeno in neopazno namestitev.

RAZLOČNI VIDEOPOSNETKI V VISOKI LOČLJIVOSTI

Z visoko ločljivostjo 1440p, 140-stopinjskim objektivom in optiko Garmin Clarity™ HDR lahko zajamete razločen videoposnetek pomembnih podrobnosti podnevi in ponoči. Če želite, lahko videoposnetek predvajate neposredno v napravi na zaslonu LCD velikosti 2″.

SAMODEJNO SNEMANJE

Ko kamero priklopite na vir napajanja v vozilu, neprekinjeno snema, zato jo morate le namestiti, potem pa lahko pozabite nanjo.

ZAZNAVANJE DOGODKOV

Z GPS-OM Kamera samodejno shrani videoposnetek, ko zazna dogodek. Z vgrajenim sprejemnikom signalov GPS se podatki o lokaciji zabeležijo na videoposnetku, da imate dokaz o času in kraju dogodkov.

GLASOVNO UPRAVLJANJE

Roke lahko imate na volanu, z glasovnimi ukazi pa kameri ukažete, naj shrani videoposnetke, začne in ustavi snemanje zvoka, posname fotografije in uporabi številne druge možnosti. Na voljo v angleščini, nemščini, francoščini, španščini, italijanščini in švedščini.

SHRANJEVANJE V TREZORJU

Shranjeni videoposnetki se varno hranijo v spletni storitvi Trezor, do njih pa lahko dostopate s programom Garmin Drive™ v združljivem pametnem telefonu. Ob aktivni povezavi z omrežjem Wi-Fi® lahko videoposnetke delite z drugimi osebami tako, da jim pošljete povezavo in številsko geslo.

PAKETI ZA SHRANJEVANJE

Vsak videoposnetek se hrani v spletni storitvi Trezor 24 ur od trenutka, ko se naloži. Garmin ponuja tudi pakete za daljše shranjevanje s plačljivimi naročninami. Oglejte si pakete za shranjevanje. Napredno zavedanje o razmerah na cesti.

OPOZARJANJE NA ČELNE TRKE

Za spodbujanje varnejše vožnje se prikaže opozorilo, kadar se preveč približate vozilu pred seboj1.

OPOZARJANJE NA MENJAVO VOZNEGA PASU

Če zaidete proti robu ceste ali čez sredinsko črto, se prikaže opozorilo1. OPOZORILA ″POJDI″ Ta funkcija vas obvesti, ko se vozila pred vami začnejo premikati1.

PROMETNE KAMERE

Ta kamera prikaže opozorila o bližnjih kamerah za preprečevanje vožnje pri rdeči luči in prehitre vožnje. Ni na voljo v vseh regijah. Več informacij o nakupu naročnine za posodobitve.

FUNKCIJA TRAVELAPSE™

Delite svojo vožnjo s prijatelji s funkcijo Travelapse. Funkcija skrči več ur vožnje na nekaj minut najzanimivejših dogodkov in ustvari zabaven videoposnetek, ki ga lahko preprosto delite. Priročnost in brezskrbnost.

OGLED V ŽIVO

S programom Garmin Drive v združljivem pametnem telefonu lahko na daljavo dostopate do kamere za spremljanje s pogledom Live View, ko je vozilo parkirano in niste pri njem. Za to sta potrebna aktivna povezava z omrežjem Wi-Fi in neprekinjeno napajanje; pri nekaterih vozilih je treba uporabiti kabel za neprekinjeno napajanje (na prodaj ločeno).

PARKIRNI ČUVAJ

Ta funkcija spremlja dogajanje okoli parkiranega vozila in vas v primeru zaznanega dogodka samodejno opozori z obvestili, ki vključujejo videoposnetke, v programu Garmin Drive v združljivem pametnem telefonu. Potrebna je aktivna povezava z omrežjem Wi-Fi.

TRPEŽNA ZASNOVA

Ta kamera na armaturni plošči je izdelana za zahtevne razmere v vozilih, vključno z neposredno sončno svetlobo in visokimi temperaturami.

DODATNA VRATA USB

Ni vam treba izbirati med napajanjem kamere na armaturni plošči ali polnjenjem telefona. Priloženi polnilnik ima dodatna vrata USB, zato lahko poskrbite za oboje. Prepričajte se na lastne oči s programom Garmin Drive.

VEČ INFORMACIJ OGLED IN DELJENJE VIDEOPOSNETKOV

Ob aktivni povezavi z omrežjem Wi-Fi lahko videoposnetke delite z drugimi osebami tako, da jim pošljete povezavo in številsko geslo. Do shranjenih videoposnetkov v varni spletni storitvi Trezor lahko dostopate s programom Garmin Drive v združljivem pametnem telefonu.

SINHRONIZACIJA VIDEOPOSNETKOV KAMER NA ARMATURNI PLOŠČI

S programom Garmin Drive lahko upravljate in predvajate sinhronizirane videoposnetke do štirih kamer na armaturni plošči Garmin (na prodaj ločeno), ki so nameščene na različnih delih vozila za zajemanje videoposnetkov z različnih zornih kotov. 1 V določenih razmerah se lahko delovanje funkcije opozarjanja poslabša; za več podrobnosti obiščite Garmin.com/warnings.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Vrsta videokamere
avto kamera
Cached: Fri, 29 Mar 2024 06:08:50 GMT