VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

GARMIN VARIA RADAR RTL515

ID: 20370062
200,21 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 25.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: MS2 Digital
Na voljo še 1 ponudba od 258.89 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Radar za spremljanje dogajanja za kolesom, ki je opremljen z zadnjo lučjo in ga lahko združite s kolesarskim računalnikom Edge® ali združljivim pametnim telefonom, vas opozarja na vozila, ki se približujejo od zadaj.

 

ZAVEDANJE O RAZMERAH

Radar za spremljanje dogajanja za kolesom Varia™ RTL515 vas z vizualnimi in zvočnimi opozorili opozarja na vozila, ki se približujejo od zadaj in so oddaljena do 140 metrov.

RAZLIČNE MOŽNOSTI ZDRUŽITVE

Ta radar brezhibno deluje s kolesarskim računalnikom Edge ali združljivim pametnim telefonom ter izbranimi nosljivimi napravami Garmin ali izbirno enoto za prikaz radarja.

DELUJE S PROGRAMOM VARIA

Ta program za pametne telefone izboljša zavedanje o razmerah, saj z grafično ponazoritvijo ter zvočnimi opozorili in vibriranjem prikaže položaj in hitrost približujočih se avtomobilov.

ZDRUŽLJIVOST S PROGRAMI DRUGIH PONUDNIKOV

Pri uporabi z združljivim pametnim telefonom se radar Varia združi s priljubljenimi programi, kot je Ride with GPS, pri čemer so opozorila radarja prikazana na zemljevidih.

IZJEMNA VIDNOST

Opozorite voznike nase z lučjo, ki je podnevi vidna z razdalje do 1,6 km (1 milje).

KOMPAKTNA ZASNOVA

To tanko in kompaktno napravo lahko preprosto namestite na sedežno oporo skoraj vsakega cestnega kolesa. Navpična zasnova zagotavlja večjo oddaljenost od nog in popolno udobje med vožnjo.

NAČIN ZA VOŽNJO V GLAVNI SKUPINI

Radar Varia™ RTL515 ima več načinov, med drugim način za vožnjo v glavni skupini, ki vklopi utripanje s šibko svetlobo, ki je prijazna do oči drugih kolesarjev, ko kolesarite v skupini.

TRAJANJE NAPAJANJA Z BATERIJO

Čas, ki ga zapravite za polnjenje, ni tako dobro porabljen kot čas, ko kolesarite. Baterija zagotavlja napajanje do 16 ur v načinu dnevnega utripanja in do 6 ur v načinu neprekinjenega svetenja.

Tehnične podrobnosti
Baterija
da
Cached: Sat, 20 Apr 2024 04:50:41 GMT