Išči

Vívoactive® 4S 40mm, Black/Slate pametna ura

ID: 623024
239,99 €

ali od 11,73 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Garmin Vivoactive 4S Black/Slate športna ura

 

PAMETNA URA GPS ZA AKTIVEN ŽIVLJENJSKI SLOG
Prisluhnite svojemu telesu in ga okrepite s pametno uro, ki spremlja vse ter vam pomaga doseči cilje za zdravje in telesno pripravljenost.

 

 

Spremljate svoje zdravje.

MERILNIK ENERGIJE BODY BATTERY 
Oglejte si ravni energije v svojem telesu čez dan, na podlagi česar lahko najdete najprimernejši čas za aktivnost in za počitek
SENZOR PULZNEGA OKSIMETRA
Senzor pulznega oksimetra meri raven nasičenosti krvi s kisikom čez dan in med spanjem, na podlagi česar prikaže, kako dobro vaše telo absorbira kisik.
MERJENJE STRESA
Ugotovite, ali imate miren, uravnotežen ali stresen dan. Opomniki za sproščanje vas celo pozovejo h kratkim dihalnim vajam, če ste pod stresom.
SPREMLJANJE HIDRACIJE
Beležite dnevni vnos tekočine in poskrbite za opominjanje na hidracijo. Nastavite lahko tudi samodejni cilj za hidracijo, ki se prilagaja glede na to, koliko tekočine izgubite s potenjem med dejavnostmi.
SPREMLJANJE DIHANJA
Oglejte si svoje vzorce dihanja čez dan, med spanjem ter med dihalnimi vajami in jogo.
NAPREDNO SPREMLJANJE SPANJA
Ustvarite si celovito predstavo o tem, kako spite, na podlagi razčlenitve na plitvo in globoko spanje ter spanje REM ter podatkov pulznega oksimetra1 in podatkov o dihanju. MERILNIK SRČNEGA UTRIPA NA ZAPESTJU
Ura stalno meri srčni utrip in vas opozori, če je visok v času počitka. Pomaga vam tudi izmeriti stopnjo napora med aktivnostmi – celo pod vodo.
PREMIŠLJENO DIHANJE
Ko se želite sprostiti ali osredotočiti, lahko začnete dihalno vajo, med katero ura meri vaš stres in dihanje, da vam omogoči vpogled v vaše vzorce dihanja.

 

Za vse načine, na katere se gibate.

ANIMIRANE VADBE NA ZASLONU
V uri so predhodno naložene lahko sledljive animirane kardio vadbe, vadbe za moč, jogo in pilates, dodatne vadbe pa lahko prenesete v programu Garmin Connect.
VDELANI ŠPORTNI PROGRAMI
Spremljajte vse načine, na katere se gibate, z več kot 20 predhodno naloženimi športnimi programi s podporo GPS ali podporo za zaprte prostore, vključno s hojo, tekom, kolesarjenjem, plavanjem v bazenu, golfom in številnimi drugimi športi.
TRENER GARMIN
Uporabljajte svojega osebnega trenerja za tek brezplačno kar na zapestju in se z njim pripravite na svoj naslednji 5- oz. 10-kilometrski tek ali polmaraton.
PO MERI USTVARJENE VADBE 
Ustvarite svoje vadbe v storitvi Garmin Connect in jih prenesite v uro.

 

Ostanite povezani.

PAMETNA OBVESTILA
Prejemajte e-poštna in besedilna sporočila ter opozorila kar v uro, če je združena z združljivim pametnim telefonom. Če imate telefon z operacijskim sistemom Android, lahko na besedilna sporočila tudi odgovorite.
GLASBA 
Prenesite skladbe in sezname predvajanja iz združljivih računov za glasbo (morda bo potrebna naročnina). Uporabite brezžične slušalke (na prodaj ločeno) za poslušanje brez telefona.
FUNKCIJE ZA VARNOST IN SLEDENJE 
Po združitvi ure in telefona se lahko vaša trenutna lokacija pošlje stikom ročno, med dejavnostmi na prostem pa z vdelano funkcijo zaznavanja dogodkov tudi samodejno.
GARMIN PAY 
Šinite mimo blagajn in se zapeljite z izbranimi sistemi javnega prevoza z rešitvijo za brezstično plačevanje Garmin Pay, ki jo omogočajo sodelujoči ponudniki.
TRGOVINA CONNECT IQ 
Prilagodite uro po svojih željah s prenosom programov, pripomočkov, videzov ure in številnih drugih možnosti. Prilagajanje je preprosto, poleg tega pa še brezplačno.

 

Za vsakodnevno nošnjo.

TRAJANJE NAPAJANJA Z BATERIJO
Ostanite aktivni dlje časa z baterijo, ki zagotavlja napajanje do 8 dni v načinu pametne ure in do 6 ur v načinu GPS z glasbo.
TRPEŽEN ZASLON 
Stalno vklopljen, na soncu berljiv zaslon s tehnologijo Garmin Chroma Display je zaščiten z zelo trpežnim steklom Corning Gorilla Glass 3.
NAZIVNA VODOTESNOST 
Ta ura je vodotesna do 5 ATM, zato jo lahko nosite med plavanjem, prhanjem ali sproščanjem v wellness centru.

Tehnične podrobnosti
GPS
da
Garancija v letih
2
Cached: Thu, 28 Mar 2024 22:35:26 GMT