VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiPohištvo in dodatki za domSpalnicaKomode in predalnikividaXL Predalnik s 3 predali iz predelanega trdnega lesa

vidaXL Predalnik s 3 predali iz predelanega trdnega lesa

ID: 20621047
120,93 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 4.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: shumee
Na voljo še 1 ponudba od 137.99 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Predalnik za shranjevanje iz eksotičnega predelanega lesa je odličen kos pohištva za vašo sobo. Razlike v strukturi in barvah dajejo temu pohištvu edinstven značaj..

 

Ta antična lesena omarica s 3 predali zagotavlja veliko prostora za shranjevanje ter ohranja vaše stvari v odličnem stanju. Na gladko površino lahko postavite prijetne vaze ali dekoracije. Železni ročaji in obroči omogočajo preprosto odpiranje predalov.

 

Ta omarica za shranjevanje je izdelana iz predelanega lesa, kar pomeni, da je vsak kos pohištva edinstven in malo drugačen od ostalih. Pohištvo iz predelanega lesa ima značilnosti različnih vrst lesa, kot so tikovina, akacijev les, mangov les, salovina itd. Predelan les je trden, stabilen, vzdržljiv in čudovit. Sledi žebljev in jasni vzorci lesa s seboj prinašajo svojo lastno zgodovino in vas vabijo, da ustvarite nove spomine. Ta kos pohištva bo pokazal vaš odnos do koncepta ohranjanja virov, zaščite okolja in trajnostnega razvoja.

 

Ročna izdelava pripomore k starinskemu, spektakularnemu stilu omarice ter zagotavlja eksotični pridih. Vsak korak v procesu rekombinacije, poliranja, barvanja in voskanja je skrbno pripravljen. Ta starinska omarica bo zagotovo odličen dodatek za vaš dom!

 

Pomembna opomba: Barve se od kosa do kosa razlikujejo, zato je vsaka naša omarica edinstvena; dostava je naključna.

  • Material: Trden predelan les
  • Celotna velikost: 30 x 30 x 45 cm (D x Š x V)
  • Večbarvni predali s kovinskimi ročaji in obročki
  • V celoti ročno izdelano
  • Brušeno, delno barvano in voskano
Tehnične podrobnosti
Barva
rjava
Višina [cm]
45
Globina [cm]
30
Širina [cm]
30
Cached: Fri, 29 Mar 2024 10:38:33 GMT