VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

GRAEF CLASSIC 22 TWIN rezalnik z dodatnim nožem

ID: 20399221
319,99 €

ali od 10,89 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 22.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 20.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Univerzalni rezalnik GRAEF CLASSIC 22 TWIN v elegantni srebrni barvi s priloženima dve

ma reziloma (gladkim in nazobčanim) ter nastavkom MiniSlice. Rezlanik je v celoti izdelan in sestavljen v Nemčiji (Handmade in Germany).

 

UNIVERZALNI REZALNIK IZ SERIJE CLASSIC C20 - KLASIKA Z DRSNIM STIKALOM

Kot nobena druga linija izdelkov GRAEF, univerzalni rezalnik serije CLASSIC odlikuje izjemno stabilna konstrukcija in odlična kakovost izdelkov. Zaradi premišljene, funkcionalne opreme v klasičnem dizajnu je GRAEF CLASSIC C20 vsestranski kuhinjski pomočnik. Zahvaljujoč nazobčanemu rezilu iz nerjavečega jekla (O 17 cm) lahko z vsakim rezom dosežete popolne rezine. Ne glede na to, ali želite rezati trdo kruhovo skorjo ali mehki sir.

 

Energijsko varčen motor 45 W z najvišjo rezalno močjo 170 W

Ta rezalnik hrane ima 45 W energijsko varčen motor z najvišjo močjo rezanja do 170 W. Zmanjšajte varčevanje z energijo – ne da bi se odrekli preverjeni zmogljivosti stroja GRAEF.

 

Edinstven in eleganten - pravi vrhunec vaše kuhinje

Voziček s podporo iz nerjavečega jekla vam omogoča udobno in varno upravljanje stroja zahvaljujoč stikalu vozička s trenutno in trajno funkcijo. Zahvaljujoč samonosilni kovinski zasnovi lahko rezine režete tudi neposredno na priložen pladenj ali stekleno osnovno ploščo. Zaradi klasične srebrne barve rezalnika za hrano in elegantnega, higienskega steklenega podstavka je CLASSIC C20 »Made in Germany« pravi vrhunec vaše kuhinje.

 

Rezalnik hrane "Handmade in Germany"

Vrhunska kakovost - rezalnik je v celoti izdelan in ročno sestavljen v Nemčiji. Kot družinsko podjetje GRAEF že več kot 60 let stoji za izjemno kakovostjo izdelave, vzdržljivostjo in nenazadnje dizajnom naših rezalnikov hrane. Vrednostna veriga naših finih rezalnikov – od razvoja in proizvodnje do finih nastavitev, pošiljanja in popravil – poteka v glavni tovarni v Arnsbergu, Sauerland. Zato so ""izdelani v Nemčiji v najboljšem primeru"" in pomenijo odgovorno ravnanje in trajnostno upravljanje.

 

MiniSlice nastavek

Od zdaj naprej vedno z vami! - nastavek MiniSlice je s tem rezalnikom hrane brezplačen. S priljubljenim pripomočkom lahko tudi najmanjša živila, kot so redkvice, češnjevi paradižniki ali kumare, popolnoma narežete na rezine, tanke kot oblat.

 

Priložen dodaten O 170 mm gladek nož iz nerjavečega jekla, izdelan v Nemčiji

 

Rezalnik je dodatno opremljen z gladkim nožem O 170 mm iz nerjavečega jekla. Gladki nož je idealen za rezanje šunke ali pršuta. Zahvaljujoč kompaktni zasnovi izdelki najdejo prostor tudi v najmanjših kuhinjah. Funkcije so preproste, naprave pa še posebej primerne za začetnike.

O 170 mm nazobčan nož iz nerjavečega jekla, izdelan v Nemčiji

Rezalnik je standardno opremljen z nazobčanim nožem O 170 mm iz nerjavečega jekla. Z nožem živilskega rezalnika brez težav režete vse vrste kruha (tudi tiste s trdo skorjo), trdi sir, številne vrste zelenjave in narezke.

Brez truda reže trdo skorjo

Z nožem živilskega rezalnika brez težav režete vse vrste kruha (tudi tiste s trdo skorjo), trdi sir, številne vrste zelenjave in narezke.

 

Stalno stikalo

Z vklopom kontinuirane funkcije stroj deluje neprekinjeno in lahko brez težav razrežete večje količine.

Trenutno stikalo

S funkcijo momenta sta preklapljanje in rezanje možna z eno roko. Stroj deluje le, če držite gumb pritisnjen. Ker je ergonomsko najbolje prestavljati s palcem, je hkrati tudi optimalno zaščiten.

Varnost otrok z vklopno zaščito

Naprava ima vklopno zaščito za varnost otrok. Zaščitni zapah za vklop, ki se nahaja pod drsnikom, s prstom potisnete nazaj. Premik vozička je blokiran.

 

GRAEF - NEMŠKA VRHUNSKOST Z VEČ KOT 100-LETNO TRADICIJO

Leta 1920 ustanovljeno podjetje Gebr. Graef GmbH & Co. KG iz Arnsberga je eden vodilnih proizvajalcev salamoreznic za zasebno in komercialno uporabo. V letu 2020 je družinsko podjetje že praznovalo 100-letnico obstoja. 100 % inovativnost, 100 % inženiring, 100 % trajnost in še veliko več – za pomembno leto 2020 je GRAEF oblikoval jedrnata sporočila, ki odlično povzemajo filozofijo družinskega podjetja, njegove vrednote in dosežke. Takšnoo podjetje – zdaj družinsko vodeno v četrti generaciji – že dolgo ne predstavlja le najvišje kakovosti »Made in Germany«, temveč tudi odgovorno in trajnostno poslovno prakso.

Inovativni izdelki iz tovarne v Arnsbergu še naprej postavljajo industrijske standarde, še posebej večnamenski rezalniki in salamoreznice za zasebna gospodinjstva. Z brusilci za nože, espresso aparati z ročko, mlinčki za kavo, penilniki mleka, grelniki vode, toasterji in pekači za vaflje podjetje GRAEF poskrbi tudi za vsakodnevno, vsestransko uživanje. Nacionalno in mednarodno so njegovi izdelki znani po zares visokokakovostni izdelavi, vzdržljivosti, prijaznosti do uporabnika in prefinjenem dizajnu. Večkrat so prejeli najbolj prestižne nagrade za oblikovanje in vedno znova dosegajo najvišje ocene na testih izdelkov. Od leta 2009 je bil GRAEF večkrat imenovan za ""blagovno znamko stoletja"" (German Standards), pred kratkim pa je prejel nagrado Plus X kot ""najboljša blagovna znamka leta 2020"".

 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Debelina reza do (mm)
20
Funkcije mesoreznice
dodaten nož
Moč [W]
170
Vrsta rezalnega stroja
kovinski
Cached: Fri, 19 Apr 2024 05:14:34 GMT