VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
130,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 24.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od srede, 24.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Večnamenski rezalnik Graef G50 Pripravite svežo hrano okusno in trajnostno – to se začne z rezanjem. S svojo kompaktno zasnovo se bo rezalnik GRAEF G50 prilegal v vsako kuhinjo. Namenjen je vsem, ki cenijo svežo in zdravo prehrano. Kovinsko ohišje navdušuje s trdno interakcijo vseh komponent. Energijsko varčen DC motor deluje močno in obenem tiho. G50 je opremljen z varnostno ključavnico za varno odstranjevanje rezila in varnostno zaponko za otroke "Clip".

 

Večnamenski rezalnik Graef G50

Pripravite svežo hrano okusno in trajnostno – to se začne z rezanjem. S svojo kompaktno zasnovo se bo rezalnik GRAEF G50 prilegal v vsako kuhinjo. Namenjen je vsem, ki cenijo svežo in zdravo prehrano. Kovinsko ohišje navdušuje s trdno interakcijo vseh komponent. Energijsko varčen DC motor deluje močno in obenem tiho. G50 je opremljen z varnostno ključavnico za varno odstranjevanje rezila in varnostno zaponko za otroke ""Clip"".

- Kovinsko ohišje s prostorsko varčno zasnovo.
- Motor Eco Power Motion 45 - 170 W
- Nazobčano rezilo iz nerjavečega jekla s premerom 170 mm
- Nastavitev debeline reza 0-20 mm.
- Pokrivna plošča za nož.
- Varnostna ključavnica za otroke "Clip".
- Varnostno zapiranje - za varno odstranjevanje noža in enostavno čiščenje.

 

Nazobčano rezilo z varnostnim zaklepom

Nazobčano rezilo s premerom 170 mm je primerno za sir, narezke, sadje ali zelenjavo in še posebej za kruh s trdo skorjo. Zahvaljujoč varnostnemu zapiralu lahko nož preprosto in varno odstranite za čiščenje.

Pokrivna plošča za nož

Pokrivna plošča zadržuje rezalni material stran od noža. Utori na vrhu podpirajo enostavno gibanje in zagotavljajo enako močne diske.

Voziček

Voziček je stabilen in dovolj velik. Celotna rezalna dolžina reže tudi velike in težje kose. Voziček je snemljiv za lažje in enostavnejše čiščenje.

Fleksibilno rezanje

Zahvaljujoč zvezni nastavitvi debeline reza od 0 do 20 mm lahko vse izdelke za rezanje po želji razrežete od finega do debelega.

 

Energijsko varčen motor, 45 - 170 W

DC motor Eco Power Motion varčuje z energijo in v določenem trenutku ustvari samo toliko moči, kot je to potrebno.

Varnostna ključavnica za otroke

Z otroško varnostno ključavnico "Clip" je voziček fiksiran, v tem položaju popolnoma pokriva nož.

SlicedKitchen - kuhinja finih kosov

Trajnost je pri SlicedKitchen zelo pomembna. Kupljeni v enem kosu in po potrebi sveže narezani, sir, klobasa in šunka preprosto zdržijo dlje in ohranijo svoj okus do konca. To zagotavlja manj zavržene hrane in odpadne embalaže.

 

"Handmade in Germany"

Vrhunska kakovost - rezalnik je v celoti izdelan in ročno sestavljen v Nemčiji.

 

GRAEF - NEMŠKA VRHUNSKOST Z VEČ KOT 100-LETNO TRADICIJO

Leta 1920 ustanovljeno podjetje Gebr. Graef GmbH & Co. KG iz Arnsberga je eden vodilnih proizvajalcev salamoreznic za zasebno in komercialno uporabo. V letu 2020 je družinsko podjetje že praznovalo 100-letnico obstoja. 100 % inovativnost, 100 % inženiring, 100 % trajnost in še veliko več – za pomembno leto 2020 je GRAEF oblikoval jedrnata sporočila, ki odlično povzemajo filozofijo družinskega podjetja, njegove vrednote in dosežke. Takšnoo podjetje – zdaj družinsko vodeno v četrti generaciji – že dolgo ne predstavlja le najvišje kakovosti »Made in Germany«, temveč tudi odgovorno in trajnostno poslovno prakso.

Inovativni izdelki iz tovarne v Arnsbergu še naprej postavljajo industrijske standarde, še posebej večnamenski rezalniki in salamoreznice za zasebna gospodinjstva. Z brusilci za nože, espresso aparati z ročko, mlinčki za kavo, penilniki mleka, grelniki vode, toasterji in pekači za vaflje podjetje GRAEF poskrbi tudi za vsakodnevno, vsestransko uživanje. Nacionalno in mednarodno so njegovi izdelki znani po zares visokokakovostni izdelavi, vzdržljivosti, prijaznosti do uporabnika in prefinjenem dizajnu. Večkrat so prejeli najbolj prestižne nagrade za oblikovanje in vedno znova dosegajo najvišje ocene na testih izdelkov. Od leta 2009 je bil GRAEF večkrat imenovan za ""blagovno znamko stoletja"" (German Standards), pred kratkim pa je prejel nagrado Plus X kot ""najboljša blagovna znamka leta 2020"".

 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Debelina reza do [mm]
20
Funkcije mesoreznice
premer rezila 170 mm, tiho delovanje
Moč [W]
170
Vrsta rezalnega stroja
kovinski
Cached: Sat, 20 Apr 2024 02:35:06 GMT