VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

GRAEF SKS700 SILVER REZALNIK HRANE

ID: 20444080
600,99 €

ali od 16,00 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 22.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od ponedeljka, 22.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

GRAEF SKS700 SILVER

 

Eleganten fini rezalnik GRAEF SKS700 SILVER v popolnoma kovinskem dizajnu z edinstvenim konceptom osvetlitve, samonosen z osnovno ploščo iz nelomljivega stekla.

- Priloženo je brezplačno darilo: nastavek Mini-Slice.
- Gladko, prosto delujoče rezilo iz trdnega nerjavečega jekla z votlim brušenjem, O 170 mm – za najboljše rezultate rezanja in še več okusa.
- Gladko rezilo iz masivnega jekla lahko nabrusite doma.
- Brezstopenjsko nastavljiva debelina rezanja 0–20 mm, s fino nastavitvijo v območju 0–2 mm.
- Trden, eloksiran in proti obrabi odporen aluminijasti omejevalnik.
- Šepetajoče tih 170 W kondenzatorski motor, brez vzdrževanja.
- Stikalo za hitro in neprekinjeno delovanje: rezilo se vrti neprekinjeno ali rez za rezom.
- Pokrov rezila iz nerjavečega jekla – za manjše trenje in lažje rezanje.
- Stabilen in gladko drseč voziček s pladnjem iz nerjavečega jekla.
- Varno za otroke zahvaljujoč zaščiti za vklop.
- Hitro in enostavno čiščenje – prosto dostopne površine, enostavno odstranjevanje rezila zahvaljujoč napravi za odstranjevanje rezila, odstranljivemu brisalcu in nosilcu.
- Osvetlitev nastavitvene lestvice in območja rezanja – omogoča jasen pogled na živilo, ki ga režete, in debelino rezanja.
- Pametna osvetlitev: ko je zapora odprta in je rezilo pripravljeno za rezanje, rezalnik najprej zasveti modro in po 1 minuti preklopi na rdečo – zagotavlja stalen opomnik na odprto rezilo.
- Utripajoča lučka signalizira stanje pripravljenosti po 5 minutah.
- Dodatna varnost: rdeča luč sveti, dokler se postajališče ne zapre.

 

Motor s tehnologijo, ki ne potrebuje vzdrževanja

Rezalnik GRAEF SKS700 je opremljen s 170 W kondenzatorskim motorjem. Ta motor z visokim navorom je šepetajoče tih, brez vzdrževanja in močan. Pri konstantni hitrosti motor zagotavlja enostavno rezanje brez izgube moči. S svojo trdno konstrukcijo ""Made in Germany"" zagotavlja motor najboljše rezultate rezanja.

 

Rezalnik hrane "Handmade in Germany"

Vrhunska kakovost - rezalnik je v celoti izdelan in ročno sestavljen v Nemčiji. Kot družinsko podjetje GRAEF že več kot 60 let stoji za izjemno kakovostjo izdelave, vzdržljivostjo in nenazadnje dizajnom naših rezalnikov hrane. Vrednostna veriga naših finih rezalnikov – od razvoja in proizvodnje do finih nastavitev, pošiljanja in popravil – poteka v glavni tovarni v Arnsbergu, Sauerland. Zato so ""izdelani v Nemčiji v najboljšem primeru"" in pomenijo odgovorno ravnanje in trajnostno upravljanje.

 

CHEF'S LINE - bodite šef v vaši kuhinji

Nepogrešljivi pomočniki ambiciozne kuhinje - S temi aparati se lahko vsak poda na lov za aromami in odkrije presenetljive okuse. Samo Graef lahko zadovolji tudi tiste, najzahtevnejše uporabnike.

 

MiniSlice nastavek

Od zdaj naprej vedno z vami! - nastavek MiniSlice je s tem rezalnikom hrane brezplačen. S priljubljenim pripomočkom lahko tudi najmanjša živila, kot so redkvice, češnjevi paradižniki ali kumare, popolnoma narežete na rezine, tanke kot oblat.

 

Popolnoma kovinska različica v profesionalnem dizajnu

Hladna, trdna polna kovina se združuje z zaobljenimi, vitkimi oblikami in nelomljivim steklom. Povsem kovinski zaščitni obroč rezila ne daje samo SKS700 edinstvenega vrhunskega videza, ampak tudi ščiti popolnoma jekleno rezilo univerzalnega rezalnika in ga varno pokriva. Obenem zaščitni obroč rezila poenostavi čiščenje rezila.

 

Pokrivna plošča rezila iz nerjavečega jekla

Zaradi notranje pokrivne plošče noža iz nerjavečega jekla teče le zunanji rob noža in zaradi nizkega trenja zagotavlja najboljše rezultate rezanja s tem večnamenskim rezalnikom.

 

Gladko, popolnoma kaljeno rezilo iz masivnega jekla O 170 mm

Odstranljivo rezilo iz masivnega jekla, obdelano iz enega kosa posebnega nerjavečega jekla, popolnoma utrjenega z votlim brušenjem.

Tanko rezano

Z brezstopenjsko nastavitvijo debeline rezanja med 0 in 20 mm je mogoče doseči "rustikalne" rezultate rezanja kot kot britev.

Enostavno odstranjevanje noža

Zahvaljujoč posebni napravi za odstranjevanje rezila se pokrov rezila enostavno sprosti z enim gibom in rezilo univerzalnega rezalnika po uspešni uporabi varno odstranite in ga očistite maščobe in ostankov rezanja.

 

Edinstven koncept LED osvetlitve

Večja varnost zahvaljujoč LED-Safety-Control (prikaz stanja za odprto ali zaprto režo) ter osvetljenemu rezalnemu območju in osvetljeni nastavitveni lestvici za nastavitev debeline reza.

 

Osvetljena lestvica za nastavitev

Osvetljena nastavitvena lestvica za nastavitev debeline reza zagotavlja najboljšo berljivost izbrane debeline reza.

 

Red Dot Award: Product Design 2022

Purističen, eleganten in lepo oblikovan – prvi osvetljeni fini rezalnik GRAEF je prejel nagrado Red Dot Award: Product Design 2022. Nagrada Red Dot Award je eno največjih oblikovalskih tekmovanj na svetu. Udeleženci predložijo izdelke, komunikacijska dela in blagovne znamke ter prototipe in koncepte v treh disciplinah. Rezalnik GRAEF SKS700 je prepričal mednarodno žirijo v celotni liniji in zdaj nosi nagrado, ki mednarodno velja za izjemno kakovost oblikovanja.

 

Trajnostno in regionalno

Pri razvoju rezalnika Graef SKS 700 smo poseben poudarek dali trajnosti in regionalnosti. Zato 85 % vgrajenih komponent izvira od regionalnih dobaviteljev iz Severnega Porenja-Vestfalije, v najboljšem primeru "Made in Germany". Poleg tega je embalaža zasnovana trajnostno. Na koncu življenjskega cikla izdelka in razstavljene na posamezne kose se lahko rezalniki Graef vrnejo v verigo materialov, ki jih je mogoče reciklirati.

 

GRAEF - NEMŠKA VRHUNSKOST Z VEČ KOT 100-LETNO TRADICIJO

Leta 1920 ustanovljeno podjetje Gebr. Graef GmbH & Co. KG iz Arnsberga je eden vodilnih proizvajalcev salamoreznic za zasebno in komercialno uporabo. V letu 2020 je družinsko podjetje že praznovalo 100-letnico obstoja. 100 % inovativnost, 100 % inženiring, 100 % trajnost in še veliko več – za pomembno leto 2020 je GRAEF oblikoval jedrnata sporočila, ki odlično povzemajo filozofijo družinskega podjetja, njegove vrednote in dosežke. Takšnoo podjetje – zdaj družinsko vodeno v četrti generaciji – že dolgo ne predstavlja le najvišje kakovosti »Made in Germany«, temveč tudi odgovorno in trajnostno poslovno prakso.

Inovativni izdelki iz tovarne v Arnsbergu še naprej postavljajo industrijske standarde, še posebej večnamenski rezalniki in salamoreznice za zasebna gospodinjstva. Z brusilci za nože, espresso aparati z ročko, mlinčki za kavo, penilniki mleka, grelniki vode, toasterji in pekači za vaflje podjetje GRAEF poskrbi tudi za vsakodnevno, vsestransko uživanje. Nacionalno in mednarodno so njegovi izdelki znani po zares visokokakovostni izdelavi, vzdržljivosti, prijaznosti do uporabnika in prefinjenem dizajnu. Večkrat so prejeli najbolj prestižne nagrade za oblikovanje in vedno znova dosegajo najvišje ocene na testih izdelkov. Od leta 2009 je bil GRAEF večkrat imenovan za ""blagovno znamko stoletja"" (German Standards), pred kratkim pa je prejel nagrado Plus X kot ""najboljša blagovna znamka leta 2020"".

 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
5
Debelina reza do [mm]
20
Funkcije mesoreznice
premer rezila 170 mm, tiho delovanje
Moč [W]
170
Vrsta rezalnega stroja
kovinski
Nastavki mesoreznice
nastavek za klobase
Cached: Thu, 18 Apr 2024 23:29:58 GMT