VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureDodatki za mobilne telefoneZaščitna steklaBaseus Liquid Silica Gel Case za iPhone 14 Plus (sunglow)+ kaljeno steklo + komplet za čiščenje

Baseus Liquid Silica Gel Case za iPhone 14 Plus (sunglow)+ kaljeno steklo + komplet za čiščenje

ID: 20605174
5,06 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 5.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 2 ponudbi od 8.50 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Baseus Liquid Silica Gel Case za iPhone 14 Plus (sunglow)+ kaljeno steklo + komplet za čiščenje

 

Ovitek Baseus Liquid Silica Gel za iPhone 14 Plus (rumen) + kaljeno steklo + komplet za čiščenje

Poskrbite za celovito zaščito vašega iPhone 14 Plus. Ovitek Baseus Liquid Silica Gel ga bo zaščitil pred poškodbami in vam pomagal ohranjati čistočo. Dodatek se popolnoma prilega obliki pametnega telefona in je opremljen z dodatnim odstranljivim pokrovom za njegove leče. V paketu boste našli tudi kaljeno steklo za zaslon in poseben čistilni komplet.

Visoka kakovost izdelave

Za izdelavo ohišja je bil uporabljen visokokakovosten silikon, ki ga odlikuje izjemna odpornost proti obrabi. Zahvaljujoč temu vam bo dodatek služil sijajno dolgo časa – ne skrbite, da bo zbledel ali porumenel. Izdelek je tudi zelo prijeten na dotik, zahvaljujoč posebnemu premazu pa vam njegovo čiščenje ne bo povzročalo težav. Na njem ne bodo vidni prstni odtisi, prah ali madeži!

Popolno prileganje

Dodatek se popolnoma prilega obliki iPhone 14 Plus in ne vpliva na udobje njegovega delovanja. Prav tako ne ovira njegovih vrat ali zvočnikov. Ponuja tudi dodaten pokrov za objektiv, ki ga lahko odstranite, če se odločite, da ga ne potrebujete. Še več, etui je zelo upogljiv – nadevanje vam ne bo povzročalo težav.

Zanesljiva zaščita

Ovitek Baseus Liquid Silica Gel bo vaš pametni telefon učinkovito zaščitil pred poškodbami, na primer zaradi udarca ali padca. Poleg tega bo priloženo kaljeno steklo zagotovilo zanesljivo zaščito njegovega zaslona. Z Baseusom bo vaš telefon varen – tudi če vam pade na tla ali skupaj s ključi konča v vašem žepu, se mu ne bo zgodilo nič!

V škatli

  • Ovitek
  • Kaljeno steklo
  • Komplet za čiščenje
Znamka Baseus
Ime Etui s tekočim silikagelom
Model ARYT020310
Material Silikon
barva Rumena
Kompatibilnost iPhone 14 Plus
Cached: Fri, 29 Mar 2024 07:42:36 GMT