Išči

HAIER HWS236GDGU1 vinska vitrina

ID: 20393362
OBROČNO EOM 0 %7 LET JAMSTVA
1.699,00 €

ali od 113,27 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

HWS236GDGU1
Wine Bank 60 Series 7

 

S širino 60 cm vinske vitrine linije Haier Wine Bank 60 vašo dragoceno vinsko zbirko hranijo v enakih pogojih kot profesionalna vinska klet. Shranjevanje vina pri idealnih temperaturnih pogojih pomaga ohraniti okuse in arome, tako da lahko vedno, ko odprete steklenico, uživate v popolnem vinu. Vinske vitrine Haier Wine Bank 60 Series 7 imajo dve ločeni temperaturni coni - tako da lahko svoje steklenice hranite pri optimalni temperaturi, torej nič več hladnih rdečih ali toplih belih vin. Poleg tega so vinske vitrine povezljive preko WiFi omrežja in jih lahko s pomočjo aplikacije "hOn" upravljate na daljavo.

 

 

OPTIMALNA TEMPERATURA IN VLAŽNOST
Patentirana tehnologija Natural Airflow System zagotavlja popolno raven temperature in vlažnosti. Z natančnimi senzorji ventilator in kompresor skupaj vzdržujeta optimalno raven vlažnosti od 50% do 70%, ki jo lahko najdemo tudi v profesionalni vinski kleti.

 

 

TIHO DELOVANJE IN MANJ VIBRACIJ
Vinska vitrina deluje z visokokakovostnim kompresorjem, ki ustvarja nizek nivo vibracij in manj hrupa, kar zagotavlja popolne pogoje za shranjevanje vina.

 

 

 

 

 

STEKLO Z UV ZAŠČITO
Medtem ko vam osupljiva steklena vrata vinske vitrine Haier omogočajo, da pokažete svojo dragoceno zbirko, hkrati ščitijo vaša vina pred škodljivim svetlobnim sevanjem, ki lahko vpliva na stabilnost, okus in splošno kakovost vaših vin. UV filtri preprečujejo vstop žarkom in zagotavljajo, da je vsaka steklenica v vaši zbirki popolnoma ohranjena do dneva, ko se odločite, da je čas za uživanje.

ELEKTORNSKA UPRAVLJALNA PLOŠČA
Intuitivna elektronska upravljalna plošča z zaslonom na zunanji strani vrat vam omogoča udobno nastavitev temperature za optimalno shranjevanje vinskih steklenic, ne da bi morali vinsko vitrino pri tem odpreti in s tem spremenili notranjo temperaturo. LED indikator in zvočni alarm opozarjata na povišanje temperature in odprta vrata vitrine.

3D LED OSVETLITEV
LED luči, ki vinsko vitrino osvetlijo z vrha in ob straneh vašim vinom ne dajejo le bleščeče osvetlitve, ki si jo zaslužijo, temveč tudi izpuščajo zelo malo toplote. To je pomembno za ohranjanje optimalne temperature v notranjosti vaše vinske vitrine, da vina ohranijo prvoten okus.

 

IZPOPOLNJEN OGLENI FILTER
Za doseganje najboljše kakovosti zraka, je vinska vitrina opremljena z oglenim filtrom. Filter zazna kakršnokoli zunanjo vonjavo in popolnoma prečisti zrak, da se lahko vino stara v okolju, ki je najbolj podobno vinski kleti, za čistejši okus in aromo vina.

 

 

 

LESENE POLICE
Poskrbite za svoje vinske steklenice s skrbnostjo, ki si jo zaslužijo, tako da jih položite na te elegantne in skrbno izdelane lesene police iz bukve. Lesene police omogočajo preprosto vstavljanje in odstranjevanje steklenic, so enostavne za čiščenje in dajejo vinski vitrini eleganten videz.

 

 

APLIKACIJA hON IN VIVINO
Odkrijte več o vsebini vaše vinske vitrine z inovativno aplikacijo hOn, ki jo je Haier razvil v sodelovanju z največjo svetovno vinsko skupnostjo Vivino. S funkcijo » Sacan your Wine« skenirajte etiketo vinske steklenice in odkrijte informacije, kot so vinska klet, sorta grozdja, leto pridelave in drugo. Ogledate si lahko tudi ocene uporabnikov za vsako želeno vino in odkrijete nove vrste vin, ki ustrezajo vašemu okusu.

 

ZAKLEPANJE VRAT
Vinska vitrina je opremljena s ključavnico, tako lahko svojo dragoceno zbirko vin enostavno zaklenete in preprečite nenamerno odpiranje vrat.

 

 

 

 

 

Glavne karakteristike: 

Prostostoječa vinska vitrina

Kapaciteta: 236 (0,75 l) steklenic

2 temperaturni območji

Temperaturni razpon: 5-20 °C

Razpon vlažnosti: 50 %-70 %

Digitalni zaslon na vratih

Upravljanje na dotik

Sistem za zmanjševanje vibracij

Samodejno odtajanje

LED osvetlitev

Trojna zasteklitev

Steklo z UV zaščito

Natural Air flow

Lesene police (bukev)

Število polic: 5

Ogleni filter

Mehanska ključavnica

Zvočni signal in indikator povišane temperature

Smer odpiranja vrat: desno

Integriran ročaj

Barva: Črna

 

Tehnične specifikacije:

Energijski razred: G

Glasnost: 37 dB

Klimatski razred: SN-N-ST

Razred akustičnega hrupa: C

Letna poraba el. energije: 184 kWh

Skupna prostornina: 448 l

Neto teža: 97 kg

Bruto teža: 106 kg

Dimenzije VxŠxG: 1900x597x714 mm

 

Tehnične podrobnosti
Jamstvo v letih
5
Garancija v letih
2
Upravljanje
elektronsko
Temperaturna območja
2
Material polic
lesene
Vgradna
ne
Barva
črna
Odpiranje vrat
levo in desno
Ločeno nastavljivi hladilni krogi
2, 2
Inverter motor
ne
Tem. območja predala za vino
od 5 do 20
Klimatski razred
SN-ST: +10 do +38°C
Pametna povezava
ne
Razred energijske učinkovitosti
G
Globina [cm]
71.4
Letna poraba električne energije [kWh]
184
Prostornina hladilni del [l]
448
Širina [cm]
59.7
Višina [cm]
190
Za število steklenic
236
Cached: Thu, 28 Mar 2024 15:39:46 GMT