Išči

Hisense Laser serija L5

ID: 678691-c341776
3.189,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 2.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: eSvet
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Laserski televizor z ultra kratko razdaljo projicira sliko v ločljivosti 4K z maksimalno ločljivostjo ultra HD 3840x2160 na zaslon, ki ni občutljiv na okoliško svetlobo. Diagonala zaslona znaša 254 cm (100"), vdelani zvočniki z izhodno močjo 30 W pa omogočajo vrhunski zvok. Ob tehnologiji Dolby ATMOS imate lahko čisto pravo kinematografsko izkušnjo v svoji dnevni sobi.

Zdaj lahko uživate v kinematografski izkušnji iz udobja domače dnevne sobe s 100-palčnim TV zaslonom #Hisense in zvokom Dolby Atmos, ki zagotavljata izjemno izkušnjo gledanja.

 

Laser TV predstavitev

Popolna izkušnja za vse gledalce

Laserski televizor z ultra kratko razdaljo projicira barvne in svetle slike v ločljivosti 4K na zaslon, ki ni občutljiv na okoliško svetlobo, in to v katerem koli prostoru doma. Patentirana tehnologija podjetja Hisense za laserske vire enakomerno porazdeli svetlobo in barvo po zaslonu, ki ni občutljiv na okoliško svetlobo, ter prikaže podrobne slike z gladkim premikanjem pri vsaki osvetlitvi in tako omogoča izjemno uživanje ob gledanju slike na ogromnem televizorju.

Da boste videli jasneje

Kakovost slike 4K

4K Ultra HD zagotavlja več kot osem milijonov slikovnih točk, ki bodo na ogromnem zaslonu še zlasti prišle do izraza. Slike so ostrejše, svetlejše in prikazane v resničnih barvah – čisto tako, kot si je zamislil režiser.

Naj vas objame svetloba

Vir laserske svetlobe X-Fusion™

Uporablja vir modre laserske svetlobe za ostrejše in natančnejše slike z osupljivimi podrobnostmi, pri čemer se izogiba neželenemu sipanju svetlobe in omogoča bolj naravno izkušnjo gledanja.

Za žive slike

Visok dinamični razpon (HDR) izboljša razpon podrobnosti

Visok dinamični razpon (HDR) omogoča povsem nov razpon barv in kontrasta, tako da lahko uživate v živobarvni sliki z neverjetno globino in izjemnimi podrobnostmi.

Povsem blizu resničnosti

Čiste barve

Zanesljivo boste uživali v izboljšanem spektru barv laserskega televizorja Hisense, ki prikazuje slike v realističnih barvah, pri čemer natančnost njegovega vira laserske svetlobe presega barvni prostor Rec.709 UHD-televizorja 4K.

Ujemite vsak trenutek

Smooth Motion

S tehnologijo MEMC z odzivnim časom procesorja v nekaj mikrosekundah je mogoče zagotoviti 10-krat hitrejše glajenje gibanja kot pri OLED-televizorju. Hitre akcije so gladke in jasno vidne, zato je laserski televizor Hisense nepogrešljiv za ogled športnih dogodkov in akcijskih filmov ter za igre in neprekinjeno gledanje.

Zvok kot v središču dogajanja

Dolby ATMOS

Vdelani zvočniki z izhodno močjo 30 W omogočajo vrhunski zvok. Ob tehnologiji Dolby ATMOS imate lahko čisto pravo kinematografsko izkušnjo v svoji dnevni sobi. Posamezni zvoki prihajajo iz vseh smeri, tudi iznad glave, in tako zapolnijo prostor z osupljivo jasnostjo, bogatimi zvoki, izjemnimi podrobnostmi in globino, tako kot v resničnem življenju. Prizora ne boste le poslušali, ampak boste imeli občutek, da ste del njega.

 

Izkušnja realistične slike s pametnim televizorjem

Umetna inteligenca VIDAA U4.0

Uživajte v uporabi priljubljenih aplikacij (kot so Netflix, YouTube, Prime Video, več kot 200 globalnih aplikacij in 60 lokalnih aplikacij) in razširite svojo zabavno izkušnjo. Laserski televizor Hisense s kakovostjo slike 4K ima vgrajen sprejemnik televizijskega signala. Lahko sprejema, obdeluje in prikazuje televizijski signal.

Očem prijazna izkušnja gledanja

Slika, ki jo vidite na zaslonu laserskega televizorja, je odbita, torej laserji ne svetijo neposredno v oči, kar je precej bližje običajnemu načinu gledanja, zato manj obremeni vaše oči tudi po daljšem gledanju.

Manjše ravni kratkovalovne modre svetlobe

Certifikat podjetja TÜV Rheinland za filtriranje modre svetlobe

Laserski televizor Hisense 100L5 ne oddaja skoraj nič škodljive modre svetlobe, zato je tudi daljše uživanje pred televizorjem očem prijazno.

Več kot 25.000 ur zabave

Dolga življenjska doba

Tehnologija X-Fusion™ uporablja natančen izvor svetlobe, ki omogoča več kot 25.000 ur zabave.

Še natančneje si oglejte podrobnosti

Tehnologija DLP® podjetja Texas Instruments

Tehnologija DLP®, ki jo razvija podjetje Texas Instruments, združuje tehnologijo DLP™ Theater Technology in patentirane tehnologije podjetja Hisense, ki zagotavljajo izjemne podrobnosti in svetlost. Tega ste bili do zdaj vajeni le v kinu, zdaj pa je to na voljo v vsakem prostoru vašega doma.

Prispevamo k varovanju okolja

Zeleno in okolju prijazno

V primerjavi z načinom delovanja osvetlitve LED-televizorjev vir laserske svetlobe za delovanje potrebuje malo energije, Fresnelov pasivni bionični zaslon pa za delovanje sploh ne potrebuje električne energije. Zato 100-inčni laserski televizor porabi 63 % manj električne energije kot LED-televizor enake velikosti. * Rezultat laboratorijskega preizkusa podjetja Hisense

Preprosto povezovanje

Štirje priključki HDMI

Na voljo imate štiri priključke HDMI, zato lahko s televizorjem enostavno povežete vse svoje zvočne in video sisteme ter sestavne dele, od preprostih naprav do najsodobnejših igralnih sistemov, 5.1-kanalnim prostorskim zvokom in še več. S priključkom HDMI, ki je združljiv s funkcijo ARC, lahko povežete združljive zvočne naprave s samo enim kablom HDMI.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Ločljivost zaslona
1920x1080
Cached: Wed, 24 Apr 2024 06:59:10 GMT