Košarica

Košarica je prazna

1799,99 €
1529,99 € 1529,9900 EUR
ali
15x 101,99 €
Prihranek 270,00 € (15%)
Brezplačna poštnina
od 1.3 do 31.3.2018 oz. do prodaje zalog
K izdelku priporočamo:
Zavarovanje izdelka
Zav. za naključno škodo 5 let
Za vašo napravo lahko izberete dodatno zaščito in zavarovanje za naključno škodo za obdobje 3 ali 5 let. Takšna zaščita presega trajanje garancije proizvajalca.
Dodatna zaščita 5 let
Zaščita Plus za BT 5 let Za izdelke s proizvajalčevo garancijo do 4 let lahko dokupite dodatno obdobje zavarovanja za 2 ali 3 leta po preteku obvezne proizvajalčeve garancije, do skupne zavarovalne dobe 5 let.
Dodatna zaščita 7 let
Za izdelke, ki imajo osnovno proizvajalčevo garancijo 5 let lahko dokupite dodatno obdobje zavarovanja za 2 leti po preteku obvezne proizvajalčeve garancije, do skupne zavarovalne dobe 7 let.
Dostava
Dostava, vnos in odvoz
Svetujemo vam, da izberete storitev dostave, vnosa in odvoza, ki vam omogoča dostavo novega aparata v vaše stanovanje in dodaten brezplačen odvoz starega aparata.
Več o storitvi
K izdelku priporočamo:
Odklop in dem. starega aparata.
Vaš stari aparat odklopimo in odstranimo, da naredimo prostor za novega. Več o storitvi
Priklop am. hladilnika
Priklop ameriškega hladilnika. Več o storitvi
 |  Dodaj v primerjavo

Opis izdelka

Štirivratni ameriški hladilnik Beko GNE134630X pomembno izstopa s steklenimi policami širine 80 cm, kar pomeni, da vanj lahko vstavite kar cel pladenj sladic.

Tehnologija aktivne modre svetlobe
S sistemom aktivne modre svetlobe v predalu za sadje in zelenjavo še naprej poteka fotosinteza, tako kot v naravi. Sistem s tem omogoča ohranjanje določenega nivoja vsebnosti vitamina C v sadju in zelenjavi.
 
Zaščitni sistem z ionizatorjem
Ionizator posreduje negativno napolnjene ione v hladilnik in tako onesposobi bakterije v zraku ter s svežim zrakom, ki se ustvari v notranjosti hladilnika, podaljša trajanje živil. Hladen in čist zrak se preko uparjevalnika posreduje v hladilnik do hrane, ob stiku z živili pa se v njem naberejo bakterije in mikrobi. Zrak, onesnažen z bakterijami in mikrobi, se v nadaljevanju posreduje v zračni vod, kjer gre skozi ionizator in filter, ki zrak ponovno očistita.
 
Antibakterijski filter proti neprijetnim vonjavam
Zahvaljujoč posebnemu sloju filtra ta tehnologija preprečuje nabiranje bakterij, ki lahko povzročijo neprijetne vonje. Tako ne bo prišlo do mešanja različnih vonjev.
 
Antibakterijska tesnila vrat
Tesnila vrat je ponavadi težko očistiti in zaščititi, zato je primerno okolje za razvoj bakterij. Premaz na tesnilih vrat hladilnika naredi antibakterijski ščit, ki ščiti pred vdorom bakterij v hladilnik.
 
Sistem aktivnega dvojnega hlajenja
To je nov sistem hlajenja brez nastajanja ledu (No Frost). Da bi zagotovili najboljše pogoje za shranjevanje živil, se mora nivo temperature in vlažnosti v predelu hladilnika razlikovati od nivoja v predelu za zamrzovanje. Sadje in zelenjava v predelu hladilnika potrebujejo visok nivo vlažnosti, pri čemer lahko previsoka vlažnost negativno vpliva na živila, ki so shranjena v predelu za zamrzovanje. Da bi zagotovili optimalno delovanje in najboljše prednosti kombiniranega hladilnika, je Beko razvil napredno tehnologijo, ki omogoča aktivno dvojno hlajenje.
 
Visokozmogljiv ventilator
Uravnovešeno razmerje notranje temperature zagotavlja boljše hlajenje. Za to poskrbi visokozmogljiv ventilator, ki je nameščen v predelu hladilnika pri statičnih hladilnikih z dvojnimi vrati.
 
Multizone ali večnamenski predal
Večnamenski predal ali Vario Store, ki ga imajo npr. Beko hladilniki s štirimi vrati in prostornino 77 L, lahko z eno samo tipko pretvorite v hladilnik ali zamrzovalnik. Temperaturo lahko nastavite med –24 in +10°C. Meso, ki je zamrznjeno pri temperaturi –6°C, lahko ohranite pri tej temperaturi in ga kadarkoli razrežete in spečete.
 
Sistem brez zamrzovanja v hladilniku (No Frost)
V hladilnikih s sistemom brez nastajanja ledu (No Frost) v zamrzovalniku ne pride do nabiranja snega, ledu ali vlage. Odmrzovanje se izvaja samodejno. Ventilator poskrbi za kroženje hladnega zraka in tako zagotovi boljše hlajenje.
 
Posebna ekološka funkcija (Eco-Fuzz)
Če vrat hladilnika ne odprete 6 ur po izboru te funkcije, se samodejno vklopi ekološka funkcija (Eco-Fuzz), ki zagotavlja dodatno varčevanje z energijo.
 
LED osvetlitev
Modeli z LED osvetlitvijo zagotavljajo močnejšo in učinkovitejšo osvetlitev notranjosti hladilnika.

Prikaži več

Tehnične podrobnosti

Vrsta hladilnika ameriški
Energijski razred A++
Vgradni ne
Položaj zamrzovalnika spodaj
Letna poraba električne energije 351 KWH
Prostornina hladilni del 373 L
Prostornina zamrzovalni del 149 L
Samodejno odtajevanje - No Frost da
Višina 182 CM
Širina 92 CM
Globina 72 CM
Inverter motor da
Odpiranje vrat dvovratni
Cona svežine da
Zmogljivost zamrzovanja 13
Barva inox
višina h rang 143-184,9 cm
širina h rang nad 80 cm
globina h rang nad 70 cm
Prikaži več

Zaloga izdelka

Napišite svoje mnenje!

  • Za oddajo svojega mnenja se prosimo prijavite ali registrirajte.

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.