Košarica

Košarica je prazna

Izdelka žal ne prodajamo več, vendar smo prepričani, da imamo primeren izdelek za vas!

Iskan izdelek je nadomestil kvalitetnejši, aktualnejši ali atraktivnejši izdelek. Predlagamo, da preverite sorodne izdelke ali izpostavljene izdelke. Prikazani so spodaj!

Opis izdelka

Hladilnik NRK68SYA kolekcije Simplicity ima NoFrost DualAdvance, ki poskrbi za optimalne pogoje shranjevanja sveže hrane v hladilnem in zamrzovalnem delu, saj sta procesa hlajenja in zamrzovanja popolnoma ločena.

EcoCare
Z izdelki iz prijaznih materialov in vključevanjem funkcij, ki skozi življenjsko dobo aparata znatno varčujejo z električno energijo in vodo, si Gorenje skupaj z vami prizadeva ohranjati okolje za naslednje generacije. Tovrstni izdelki so označeni z nalepko Eco Care.

NoFrost DualAdvance
Sodobna NoFrost DualAdvance tehnologija v kombiniranih hladilnikih z zamrzovalnikom s pomočjo intenzivnega kroženja hladnega zraka odstranjuje vlago in tako preprečuje nastajanje sreža na živilih ter ledu v notranjosti zamrzovalnega dela.
- odpade zamudno odtajanje in čiščenje zamrzovalnika
- zamrznjena živila se med seboj ne sprimejo
- ohranja se kakovost, barva in aroma zamrznjenih živil
- večja izkoriščenost prostora in preglednost nad zamrznjenimi živili

Hladilni del kombiniranega hladilnika pa odlično poskrbi za optimalne pogoje shranjevanja sveže hrane v hladilnem delu, saj sta procesa hlajenja in zamrzovanja popolnoma ločena. Vaša solata bo tako zdržala bistveno dlje kot pri modelih na trgu, ki ponujajo enovit No Frost sistem hlajenja v celotnem kombiniranem aparatu.
- ni mešanja vonjav med zamrzovalnim in hladilnim delom aparata
- poskrbljeno je za optimalno vlago, zato se sveža živila ne izsušujejo, kar ohranja njihovo kakovost dlje časa.

Predal FreshZone
Predal FreshZone se nahaja na dnu hladilnika in je najhladnejši predel. Poseben ventilator zagotavlja vzdrževanje temperature na približno 3°C. Tu se živila dobro počutijo in ohranjajo svežino, vonj in barvo kar dvakrat dlje kot običajno.

Program EcoMode
Kadar ste dlje časa odsotni ali na počitnicah, namesto vas poseben program EcoMode dodatno poskrbi za ekonomično rabo električne energije. Zaradi manj pogostega odpiranja vrat program EcoMode samodejno vzdržuje optimalno temperaturo in prispeva k prihranku energije.

Funkcija FastFreeze
Funkcija FastFreeze je primerna za hitro in učinkovito zamrzovanje hrane ob večjih nakupih. Deluje intenzivno na izjemno nizki temperaturi –24°C. Ob vklopu deluje 50 ur in ohranja konstantno temperaturo, nato se samodejno naravna na normalno temperaturo zamrzovalnika –18°C .

Ostale lastnosti:
- Gorenje kolekcije Simplicity
- Energijski razred A+
- Elektronsko upravljanje
- Samodejno odtaljevanje hladilnega dela
- Osvetlitev hladilnega prostora
- 4 izvlečne steklene police
- Levo/desno menljivo odpiranje vrat Prikaži več

Tehnične podrobnosti

Vrsta hladilnika samostojni, zamrz. spodaj
Energijski razred A+
Letna poraba električne energije 277 KWH
Prostornina hladilni del 230 L
Prostornina zamrzovalni del 75 L
Višina 180 CM
Širina 60 CM
Globina 64 CM
Odpiranje vrat levo/desno
Zmogljivost zamrzovanja 4
Barva aluminij
Garancija 5 let
Prikaži več

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

E-kupon ''bang-3'' za 3% popusta pri spletnem nakupu.Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.