Košarica

Košarica je prazna

Izdelka žal ne prodajamo več, vendar smo prepričani, da imamo primeren izdelek za vas!

Iskan izdelek je nadomestil kvalitetnejši, aktualnejši ali atraktivnejši izdelek. Predlagamo, da preverite sorodne izdelke ali izpostavljene izdelke. Prikazani so spodaj!

Opis izdelka

Hladilnik RK6181JX ponuja LED osvetlitev notranjosti ter FreshZone predal, ki predstavlja najprimernejši prostor za shranjevanje sadja in zelenjave.

EcoCare
Z izdelki iz prijaznih materialov in vključevanjem funkcij, ki skozi življenjsko dobo aparata znatno varčujejo z električno energijo in vodo, si Gorenje skupaj z vami prizadeva ohranjati okolje za naslednje generacije. Tovrstni izdelki so označeni z nalepko Eco Care.

Program EcoMode
Kadar ste dlje časa odsotni ali na počitnicah, namesto vas poseben program EcoMode dodatno poskrbi za ekonomično rabo električne energije. Zaradi manj pogostega odpiranja vrat program EcoMode samodejno vzdržuje optimalno temperaturo in prispeva k prihranku energije.

Predal FreshZone
Predal FreshZone se nahaja na dnu hladilnika in je najhladnejši predel. Poseben ventilator zagotavlja vzdrževanje temperature na približno 3°C. Tu se živila dobro počutijo in ohranjajo svežino, vonj in barvo kar dvakrat dlje kot običajno.

Funkcija FastFreeze
Funkcija FastFreeze je primerna za hitro in učinkovito zamrzovanje hrane ob večjih nakupih. Deluje intenzivno na izjemno nizki temperaturi –24°C. Ob vklopu deluje 50 ur in ohranja konstantno temperaturo, nato se samodejno naravna na normalno temperaturo zamrzovalnika –18°C.

LedLight
Osvetlitev LED v obliki traku ob odprtju hladilnika ponuja povsem nov vtis. Poleg tega, da je do 10x učinkovitejša in zdrži do 30x dlje kot standardna osvetlitev, ponuja tudi estetsko ugodje. Videz živil je bolj naraven, preglednost nad vsebino v hladilniku pa je pod diamantno osvetlitvijo občutno boljša.

Ostale lastnosti:
- Elektronsko upravljanje
- LED prikazovalnik
- LED lučka na stropu
- Nastavljive nogice
- Samodejno odtaljevanje hladilnega dela
- Levo/desno menljivo odpiranje vrat Prikaži več

Tehnične podrobnosti

Vrsta hladilnika samostojni, zamrz. spodaj
Energijski razred A+
Prostornina hladilni del 230 L
Prostornina zamrzovalni del 92 L
Letna poraba električne energije 301 KWH
Klimatski razred SN-ST: +10 do +38°C
Glasnost delovanja 40 DB
Zmogljivost zamrzovanja 10
Shranjevalni čas ob motnjah 18 H
Odpiranje vrat levo/desno
Barva nerjaveče jeklo
Širina 60 CM
Višina 180 CM
Globina 64 CM
GARANCIJA 5 let
Prikaži več

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.