VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Razvlažilec zraka Sharp UD-P20E-W

ID: 20664618
451,44 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 17.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Electronics_MT
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
![CDATA[Razvlažilec zraka Sharp UD-P20E-W z zmogljivostjo razvlaževanja 20 L/dan in zbiralnikom vode do 3.8 litrov\, primeren za razvlaževanje prostorov do 48 m2. Odlikuje ga majhna poraba energije\, enostavna digitalna nadzorna plošča z LED zaslonom s prikazom vlažnosti in funkcijo samodejnega ponovnega zagona.]]

 

![CDATA[

Razvlažilec zraka Sharp UD-P20E-W z zmogljivostjo razvlaževanja 20 L/dan in zbiralnikom vode do 3.8 litrov\, primeren za razvlaževanje prostorov do 48 m2. Odlikuje ga majhna poraba energije\, enostavna digitalna nadzorna plošča z LED zaslonom s prikazom vlažnosti in funkcijo samodejnega ponovnega zagona.

Razvlaževanje pomaga pri alergijah - številni alergeni in sprožilci alergij\, kot so pršice in plesen\, dajejo prednost vlažnemu okolju. Izboljša tudi udobje doma\, saj so prostori z ustreznimi stopnjami vlažnosti na splošno udobnejši\, kar je še posebej opazno v toplih in vlažnih podnebjih. Z razvlaževanjem se kakovost zraka v zaprtih prostorih običajno izboljša\, zrak pa ostane hladnejši\, ko je v uporabi razvlaževalec.

Nihajna loputa omogoča enakomerno porazdelitev suhega zraka po vseh predelih vašega prostora\, s čimer se zagotovi temeljito razvlaževanja prizadetega območja.

Ventilator se uporablja za sesanje vlažnega zraka v razvlaževalec\, kjer se usmeri na hladno površino\, imenovano uparjalnik. Voda bo kondenzirala na površini uparjalnika in padla v rezervoar za vodo. Zdaj ohlajen zrak se nato usmeri skozi kondenzator\, kjer se segreje\, preden izstopi skozi izpustno odprtino.

]]
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Vrsta razvlažilnika zraka
prenosni
Zmožnost razvlaževanja
20 l/24 ur
Cached: Fri, 29 Mar 2024 05:24:34 GMT