Išči

HUAWEI P Smart 2021 črn 4GB/128GB pametni telefon

ID: 681155
329,67 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 24.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

HUAWEI P SMART 2021 črn

 

Veliko pomnilnika - 4 GB + 128 GB

Brez kompromisov pri shranjevanju

4GB delovnega pomnilnika vam omogoča, da hkrati zaženete več aplikacij in tekoče preklapljate med njimi, medtem ko vam 128GB notranjega pomnilnika prinaša veliko prostora za shranjevanje vseh vaših najljubših videoposnetkov, fotografij in iger.

 

Oblikovanje

Ljubezen na prvi pogled

 

 

Z izpopolnjenim oblikovanjem in izvrstno kvaliteto izdelave, HUAWEI P smart 2021, v kombinaciji z ukrivljenimi robovi ponuja udoben dotik v vaših rokah. Tri dinamične barve sijejo v svetlobi in vam omogočajo, da se v telefon zaljubite že na prvi pogled.

Baterija 5000 mAh

Zabava je vedno z vami

 

 

Velika baterija s kapaciteto 5000 mAh sodeluje s pametnim algoritmom za varčevanje z energijo AI, ki omogoča do 38,2 ure klicev na omrežju 4G, 16,6 ur spletnega predvajanja videoposnetkov in 12 ur brskanja po spletu na omrežju 4G.

HUAWEI P smart 2021 ima hitro polnjenje HUAWEI SuperCharge z 22,5 W, zaslon FHD+.

Zajemite najboljši trenutek

Kamera z visoko ločljivostjo 48 MP vam pomaga zajeti nepozabne trenutke v izjemno jasnih in barvitih podrobnostih. Ne glede na spektakularne pokrajine ali osupljive portrete si lahko vse podrobnosti ogledate izjemno jasno.

Super nočni način z inteligentnimi algoritimi AI, ki vam omogočajo raziskovanje lepote vsakega trenutka, tudi v slabih svetlobnih pogojih. Ponoči brez truda zajemite žive mestne prizore ali očarljive portrete. 

 

Ultra širokokoten objektiv

Zajemite vse v eno fotografijo

Zahvaljujoč 120° ultra širokokotnemu objektivu lahko fotografirate veliko zgradbo v polnem pogledu ali vključite množico ljudi v eno fotografijo, ne da bi se premaknili nazaj.

 

6,67-palčni zaslon z ločljivostjo FHD+

Vidite širše in bolje

HUAWEI P smart 2021 ima 6,67-palčni zaslon z ločljivostjo FHD+ in izjemno razmerje med zaslonom in telesom s kar 90,3 %. To zagotavlja širši in boljši pogled na zaslon. Sprednja kamera, ki je vdelana na sredini zaslona, pa zagotavlja optimalno uporabniško izkušnjo z minimalnimi motnjami.

 

Bočno nameščen čitalec prstnih odtisov

Odklenjen v trenutku

V gumb za vklop je vgrajen čitalec prstnih odtisov, kar zagotavlja dodatno udobje in varnost. Nežno se dotaknite gumba ob strani, da v delčku sekunde zbudite in odklenete telefon.

 

EMUI 10.1 za pametno življenje

Pametni posnetek zaslona

Preprosto dvakrat potrkajte po zaslonu s členkom, da naredite posnetek zaslona. Ali pa potrkajte in zajemite le del zaslona. Prav tako lahko s členkom potrkate po zaslonu in narišete "S", da naredite drsni posnetek zaslona.

 

HUAWEI AppGallery

Trgovina z aplikacijami AppGallery

Trgovina HUAWEI AppGallery je uradna Huawei platforma za distribucijo, iskanje, prenos, upravljanje in deljenje aplikacij. AppGallery je varen vir širokega nabora tujih in slovenskih aplikacij. Huawei nadaljuje z razvojem ekosistema, da bi vam omogočili varno in raznoliko izkušnjo globalnih aplikacij.

 

Tehnične podrobnosti
Diagonala zaslona
17 cm (6,7")
Ločljivost zaslona
1080x2400
Kapaciteta shrambe (GB)
128 GB
Kapaciteta RAM pomnilnika (GB)
4
Barva
črna
Ločljivost glavne kamere [MP]
48
Ločljivost sprednje kamere [MP]
8
Tip operacijskega sistema
Android 10
Odporen na vodo in prah
ne
Oblika mobilnega aparata
tablica
Tehnologija zaslona - gsm
TFT
Zaslon, občutljiv na dotik
da
Garancija v letih
2
Kapaciteta RAM pomnilnika [GB]
128
Kapaciteta shrambe [GB]
128
Tip priključka
USB-C
Odklenjen za vse operaterje
da
Ločljivost zaslona.
1080x2400
Cached: Tue, 16 Apr 2024 15:57:15 GMT