Košarica

Košarica je prazna

Izdelka žal ne prodajamo več, vendar smo prepričani, da imamo primeren izdelek za vas!

Iskan izdelek je nadomestil kvalitetnejši, aktualnejši ali atraktivnejši izdelek. Predlagamo, da preverite sorodne izdelke ali izpostavljene izdelke. Prikazani so spodaj!

Opis izdelka

Uživaj pri sestavljanju in upravljanju rudarskega kopača z vedri 2-v-1, največjega LEGO® Technic modela doslej! Mogočna, podrobno izdelana reprodukcija resničnega rudarskega kopača je izdelana v kulski barvni kombinaciji temnomodre in rumene in s paleto avtentičnih lastnosti in funkcij, vključno z ograjenim delovnim mostom, ogromnimi gosenicami in podrobno izdelano kabino. Vključi priloženi motor za funkcije napajanja in že lahko poženeš tekoči trak, zavrtiš mogočno superstrukturo in ogromni stroj postaviš v želeni položaj. Nato aktiviraj podaljšek, da spustiš ogromno kolo z vedri in preložiš izkopani material na čakajoči rudarski tovornjak. Ko potrebuješ nov sestavljalski izziv, lahko namesto kopača sestaviš mobilni obrat za predelavo kamnitih drobirjev. Prikaži več

Tehnične podrobnosti

Vrsta igrače kocke
Priporočena starost 12+ LET
Ciljna skupina dečki
Prikaži več

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.