Košarica

Košarica je prazna

24,99 € 24,9900 EUR
Brezplačna poštnina
 |  Dodaj v primerjavo

Opis izdelka

Celotno kampanjo, je scenarij napisal z oskarjem nagrajen režiser Stephen Gaghan. Tokrat nam bodo poskusili predstaviti paleto karakterjev, na katere se bomo čustveno navezali, saj bo med našo ekipo tudi naš brat! Vseeno pa med igro ne bomo menjavali karakterjev ampak bomo igrali kot ista skupina.

Singleplayer:
Začetek bo temeljil na hekerskem vdoru na vesoljsko postajo: "Odin Space Station", ker bodo nasprotniki prevzeli nadzor nad orožjem in napadli Ameriko. Deset let pozneje se bomo pojavili mi! Kot skupina elitnih vojakov Ghosts, bomo reševali težave in ljudi. Čeprav bo čas in prostor v prihodnosti, osredotočen na Južno Ameriko, bodo orožja večinoma že poznana vsem igralcem Call of Duty serij. Grozil nam bo tudi kemični napad, ne bo pa manjkalo tudi podvodnih misij. Prvič, bomo v svoji ekipi imeli tudi psa, po imenu Riley, ki pa bo pomemben del celotne igre, kot "vohun" in seveda kakor vojak, ki bo poslušno ubogal naše ukaze. Uporabljali bomo vse tehnike bojevanja: od modernih do že zastarelih tehnik starih ljudstev in s tem odkrivali nove skrivnosti in prostore v misiji, si odprli nove podmisije in s tem vplivali na zgodbo.
Dodali so tudi novo možnost, glasovnih "komand", potrjeno za Xbox One.
 
Novi "Engine"!
Ker bo Ghosts vseboval popolnoma prenovljen engine, bomo seveda lahko preizkušali nove metode premikanja, interakcije in bojevanja. Kot prvo, nam med preskakovanjem ovir ne bo več potrebno prenehati streljati, kar bo velika novost v večigralstvu. Preizkušali bomo tudi nova orožja, katerih še ni bilo v nobeni CoD igri. Ob "trku" v objekt bomo občutili udarec, za kar so bile ustvarjene nove animacije. Čas med odzivom in premikom bo posodobljen in bo bolj realističen. Igrali bomo lahko z 60-imi sličicami na sekundo. Dogajanje bo bolj tekoče in tudi "smoke screen" bo bilj animiran in "interaktiven", kar pomeni da se bo premikal. Med mnogimi novostmi bo tudi popolnoma nova tehnologija osvetljevanja objektov, kar bo dalo pridih realnosti in fizične prisotnosti med igro. Med grafičnimi popravki bo tudi dramatična podoba kože, brazgotin, las.
Kar je še posebno prijetno, je to, da bomo lahko te novosti občutili in videli na vseh starejših platformah in ne samo na next-gen.
Med najpomembnejšimi lastnostmi novega pogona, ki bo razveselila uporabnike kvalitetnejših slušalk, bo vgrajena sprememba zvoka. Tako bo zvok odvisen od prostora v kateremu smo (beton, železo-zidovi, tla), odboj zvoka, akr bo poživilo izkušnjo, saj bomo slišali podroben odboj zvoka eksplozij, strelov od objektov, kot so okna kot steklo, ki bodo poskrbela za ustvarjanje novega zvoka.
V razvoju je tudi Ghost Companion aplikacija, katera je še neznana ampak bo zagotovljeno zastonj, ker bo na voljo za tablice in pametne telefone, ne bo nudila večinoma prednosti ampak boljšo izkušnjo med igro.
 
Co-Op:
V igro bo vključena tudi tretja možnost igranja razen SP in MP, kar pa bo popolna novost in ne bo povezana z zombiji (BO serije) ampak bo za nekaj časa ostala še skrivnost.
 
Zanimivosti:
Uporabniki Xboxa bodo prvi deležni vseh DLC-jev. Za PS, PC bodo prišli za mesečno zamudo, če predvidevamo po BO2.
 
Multiplayer:
Character customization: Svojo podobo v igri bomo lahko poljubno spreminjali, oblačili in si prilastili večinski nadzor nad njegovim izgledom.
Nova gibanja: Zaradi novega pogona, bomo lahko uporabljali napredne premike in to na vseh platformah. Imelo bomo možnost, da se nagibamo izza zidov (že v BO2 na PC), lahko bomo preskočili ovire v teku, tako ne bo več ustavljanja in plezanje čez zidove. Ter še drsanje, ki bo sicer podobno kakor "dolphine dive" v Black Ops 2, vendar bolj uporabno.
Dinamične mape: Mape bodo spremenljive. Tako bomo lahko sprožali različne akcije, s katerimi bomo onesposobili ali oslabili nasprotnika. Nekatere "nezgode" bodo bile avtomatske (potresi, poplave), nekatere pa bomo lahko sprožili sami (eksplozivne pasti). Del mape, se bo med igro lahko celo odrezal od ostalega dela in bo nedostopen, do konca igre.
Igra bo vsebovala posebno mapo, kjer bo strmoglavil satelit. Tista ekipa, ki bo prva prispela do njega bo dobila UAV.
Multiplayer bo vseboval psa!, vendar še ne moremo ugibati kako, kdaj in zakaj.
Med najbolj zanimive lastosti, naj bi spadalo to, da poskušajo razviti mape in sam način igranja prilagoditi tekmovalnim igralcem in tako preprečiti vse bolj sodobno sedenje v kotu.
Prikaži več

Tehnične podrobnosti

Platforma ps4
Zvrst igre akcija,strelska
Medij Blu-ray
Tip igre samostojna
Priporočena starost 16+ LET
3D tehnologija ne
Datum izida 29.11.2013
Prikaži več

Zaloga izdelka

Napišite svoje mnenje!

  • Za oddajo svojega mnenja se prosimo prijavite ali registrirajte.

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.