Košarica

Košarica je prazna

59,99 €
39,99 € 39,9900 EUR
Prihranek 20,00 € (33%)
Brezplačna poštnina
 |  Dodaj v primerjavo

Opis izdelka

Izdaja EA SPORTS FIFA 18 Legacy Edition* bo od 29. septembra na voljo na konzolah PlayStation 3 in Xbox 360, prinašala pa bo najnovejše drese, klube in ekipe iz največjih lig po vsem svetu. Igralska izkušnja in načini bodo enaki kot pri igri FIFA 17 na konzolah PlayStation 3 in Xbox 360. S prednaročilom igre FIFA 18 Legacy Edition si boš zagotovil pakete Jumbo Premium Gold Pack v vrednosti več kot 12 €, s katerimi boš lahko začel svoje moštvo FIFA Ultimate Team. *FIFA 18: Legacy Edition vključuje le posodobljene drese in moštva.

Videz

FIFA 18 Legacy Edition ima novo vizualno identiteto z na novo zasnovanim vmesnikom in menijskimi zasloni.

Obstoječi načini

FIFA 18 vključuje naslednje igralne načine z enakimi možnostmi in inovacijami, ki so bili na voljo v različici FIFA 17.

- Hitra tekma Kick Off
- Karierni način Carrer Mode
- Turnirji - licencirani in prilagojeni
- Mednarodni ženski pokal
- Igre za izboljšanje znanja Skill Games
- Sezone na spletu Online Seasons
- Prijateljske tekme na spletu Online Friendlies
- Be a Pro (igralec/vratar)

Prednaročilo

Prednaroči igro Fifa 18 za naslednje ugodnosti:
- 5 paketov Jumbo Premium Gold Pack (1 na teden v obdobju 5 tednov)

* Akcija s paketom za prednaročilo izdaje Legacy Edition vam je na voljo le za promocijske namene in nima denarne vrednosti. Akcija za prednaročilo poteče 29. septembra 2017 in je na voljo le ob novih nakupih igre Fifa 18 (v nadaljevanju: izdelek). Paket s prednaročilom igre vključuje 5 paketov Jumbo Premium Gold Packs (1 paket na teden v obdobju 5 tednov zapored), posojenega Cristiana Ronalda za 5 tekem ter 8 dresov fut posbne izdaje. Vse ugodnosti je mogoče izkoristiti z enim računom EA v načinu Fifa Ultimate Team (v nadaljevanju: fut), ki je na voljo v izdelku. pakete Jumbo Premium Gold Packs je mogoče pridobiti tudi z igranjem igre. Dostop do dodatnih vsebin lahko zahteva registracijo s kodo za enkratno uporabo. Glede podrobnosti o distribuciji se obrnite na prodajalca. Če želite izkoristiti vseh 5 paketov, morate kode izkoristiti do 15. oktobra 2017, ugodnost pa ne bo več na voljo po 13. novembru 2017. Prepozna menjava kod za ugodnosti pomeni, da se odpoveste paketom za pretekle tedne. Tedenska ponudba paketa je veljavna 7 dni in jo je treba izkoristiti v tem obdobju. Če se v določenem tednu ne prijavite v fut in kode ne zamenjate za paket, boste izgubili paket za tisti teden. Do prvega paketa, posojenega igralca in dresov fut boste upravičeni, ko boste izkoristili kodo. Veljavno povsod, kjer je izdelek naprodaj. Ponudbe ni mogoče nadomestiti, zamenjati, prodati ali zamenjati za denar ali drugo blago ali storitve. Ponudbe ni mogoče kombinirati z drugimi promocijskimi akcijami ali popusti, razen če to izrecno dovoli podjetje EA; ponudbe ni mogoče kombinirati s predplačniškimi karticami, ki jih je mogoče zamenjati za ustrezno vsebino. Ponudba ne velja, kjer je po zakonu prepovedana, obdavčena ali omejena. Za igranje boste morda potrebovali povezavo z internetom, račun EA, kar pomeni, da sprejmete uporabniško pogodbo s podjetjem EA (terms.ea.com) in pravilnik o zasebnosti in piškotkih (privacy.ea.com), in kodo izdelka za enkratno uporabo. Informacije o končnem izdelku in tehnologiji za zaščito vsebin poiščite na naslovu www.ea.com/legal, ko in če bodo na voljo. za dostop do spletnih možnosti morate biti starejši od 13 let. Obvezne posodobitve vsebine se lahko prenesejo samodejno, zahtevajo dodaten prostor za shranjevanje. prav tako lahko zahtevajo dodaten nakup za dostop. Podjetje EA lahko ukine spletne možnosti v 30 dneh po objavi obvestila na naslovu www.ea.com/1/service-updates.

Prikaži več

Tehnične podrobnosti

Platforma PS3
Zvrst igre šport
Medij Blu-ray
Tip igre samostojna
Priporočena starost 3+ LET
3D tehnologija ne
Prikaži več

Zaloga izdelka

Mnenja o izdelku

Fifa 18

Sem zeloo zadovoljen😁

Elvis Lidjan, 11.10.2017

Napišite svoje mnenje!

  • Za oddajo svojega mnenja se prosimo prijavite ali registrirajte.

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.