Košarica

Košarica je prazna

89,99 € 89,9900 EUR
Brezplačna poštnina
 |  Dodaj v primerjavo

Opis izdelka

Izdaja EA SPORTS FIFA 18 Ronaldo Edition bo od 26. septembra na voljo na konzolah PlayStation 4 in Xbox One, prinašala pa bo najnovejše drese, klube in ekipe iz največjih lig po vsem svetu.

Videz

FIFA 18 Ronaldo Edition ima novo vizualno identiteto z na novo zasnovanim vmesnikom in menijskimi zasloni.

Obstoječi načini

FIFA 18 vključuje naslednje igralne načine z enakimi možnostmi in inovacijami, ki so bili na voljo v različici FIFA 17.

- Hitra tekma Kick Off
- Karierni način Carrer Mode
- Turnirji - licencirani in prilagojeni
- Mednarodni ženski pokal
- Igre za izboljšanje znanja Skill Games
- Sezone na spletu Online Seasons
- Prijateljske tekme na spletu Online Friendlies
- Be a Pro (igralec/vratar)

Prednaročilo

Prednaroči igro Fifa 18 za naslednje ugodnosti:
- Dostop 3 dni pred ostalimi(igraj od 26. septembra)
- 20 paketov Jumbo Premium Gold Pack* (1 na teden v obdobju 20 tednov)
- Cristiano Ronaldo na posojo: za 5 tekem fut (Fifa Ultimate Team)
- 8 dresov fut posebne izdaje (zasnovali so jih ustvarjalci za igro)

*Ocenjena vrednost več kot 49€ za pakete Jumbo Premium Gold Packs. Temelji na priporočeni maloprodajni ceni podjetja EA za prednaročilo igre na dan 26. septembra 2017. Cene se lahko spremenijo.
Prednaroči Fifa 18 Ronaldo Edition pred 26. septembrom 2017. Paket Ronaldo Edtion vključuje 20 paketov Jumbo Premium Gold Pack (1 paket na teden v obdobju 20 tednov zapored), posojenega Cristiana Ronalda za 5 tekem, 8 dresov fut posebne izdaje ter 3 dni zgodnjega dostopa do igre. vse ugodnosti je mogoče izkoristiti z enim računom EA v načinu Fifa ultimate team (v nadaljevanju: fut), ki je na voljo v izdelku fifa 18 (v nadaljevanju: izdelek).
Pakete Jumbo Premium Gold Packs je mogoče pridobiti tudi z igranjem igre. Dostop do dodatnih vsebin izdaje Ronaldo Edition lahko zahteva registracijo s kodo za enkratno uporabo. Če želite izkoristiti vseh 5 paketov, morate kode izkoristiti do 15. oktobra 2017, ugodnost pa ne bo več na voljo po 26. februarju 2018. Prepozna menjava kod za ugodnosti pomeni, da se odpoveste paketom za pretekle tedne. Tedenska ponudba paketa je veljavna 7 dni in jo je treba izkoristiti v tem obdobju. Če se v določenem tednu ne prijavite v fut in kode ne zamenjate za paket, boste izgubili paket za tisti teden. Do prvega paketa, posojenega igralca in dresov fut boste upravičeni, ko boste izkoristili kodo. Za igranje boste morda potrebovali povezavo z internetom, račun EA, kar pomeni, da sprejmete uporabniško pogodbo s podjetjem EA (terms.ea.com) in pravilnik o zasebnosti in piškotkih (privacy.ea.com), in kodo izdelka za enkratno uporabo. Informacije o končnem izdelku in tehnologiji za zaščito vsebin poiščite na naslovu www.ea.com/legal, ko in če bodo na voljo. za dostop do spletnih možnosti morate biti starejši od 13 let. Obvezne posodobitve vsebine se lahko prenesejo samodejno, zahtevajo dodaten prostor za shranjevanje in pomenijo dodatne stroške za uporabo pasovne širine. Prav tako lahko zahtevajo dodaten nakup za dostop.

Prikaži več

Tehnične podrobnosti

Platforma ps4
Zvrst igre šport
Medij Blu-ray
Tip igre samostojna
Priporočena starost 3+ LET
3D tehnologija ne
Prikaži več

Zaloga izdelka

Napišite svoje mnenje!

  • Za oddajo svojega mnenja se prosimo prijavite ali registrirajte.

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Zagotavljamo vam 100 % zasebnost.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.

Zagotavljamo vam 100 % zasebnost.