Košarica

Košarica je prazna

59,99 € 59,9900 EUR
Brezplačna poštnina
 |  Dodaj v primerjavo

Opis izdelka

FIFA 18 Standard Edition je na voljo le za konzoli Xbox One in PlayStation 4 ter osebne računalnike.

Videz

FIFA 18 Standard Edition ima novo vizualno identiteto z na novo zasnovanim vmesnikom in menijskimi zasloni.

Obstoječi načini

FIFA 18 vključuje naslednje igralne načine z enakimi možnostmi in inovacijami, ki so bili na voljo v različici FIFA 17.

- Hitra tekma Kick Off
- Karierni način Carrer Mode
- Turnirji - licencirani in prilagojeni
- Mednarodni ženski pokal
- Igre za izboljšanje znanja Skill Games
- Sezone na spletu Online Seasons
- Prijateljske tekme na spletu Online Friendlies
- Be a Pro (igralec/vratar)

Prednaročilo

Prednaroči igro Fifa 18 za naslednje ugodnosti:
- 5 paketov Jumbo Premium Gold Pack* (1 na teden v obdobju 5 tednov)
- Cristiano Ronaldo na posojo: za 5 tekem fut
- 8 dresov fut posebne izdaje (zasnovali so jih ustvarjalci za igro)

*Ocenjena vrednost več kot 10 eur za pakete Jumbo Premium Gold Packs temelji na priporočeni maloprodajni ceni podjetja EA za prednaročilo igre na dan 29. septembra 2017. Cene se lahko spremenijo.
Akcija za prednaročilo izdaje Standard Edition vam je na voljo le za promocijske namene in nima denarne vrednosti. Akcija za prednaročilo poteče 29. septembra 2017 in je na voljo le ob novih nakupih igre Fifa 18 (v nadaljevanju: izdelek). Paket s prednaročilom igre vključuje 5 paketov Jumbo Premium Gold Packs (1 paket na teden v obdobju 5 tednov zapored), posojenega Cristiana Ronalda za 5 tekem ter 8 dresov fut posbne izdaje. Vse ugodnosti je mogoče izkoristiti z enim računom EA v načinu Fifa Ultimate Team (v nadaljevanju: fut), ki je na voljo v izdelku. Pakete Jumbo Premium Gold Packs je mogoče pridobiti tudi z igranjem igre. Dostop do dodatnih vsebin lahko zahteva registracijo s kodo za enkratno uporabo. Glede podrobnosti o distribuciji se obrnite na prodajalca. Če želite izkoristiti vseh 5 paketov, morate kode izkoristiti do 15. oktobra 2017, ugodnost pa ne bo več na voljo po 13. novembru 2017. Prepozna menjava kod za ugodnosti pomeni, da se odpoveste paketom za pretekle tedne. Tedenska ponudba paketa je veljavna 7 dni in jo je treba izkoristiti v tem obdobju. Če se v določenem tednu ne prijavite v fut in kode ne zamenjate za paket, boste izgubili paket za tisti teden. Do prvega paketa, posojenega igralca in dresov fut boste upravičeni, ko boste izkoristili kodo. Veljavno povsod, kjer je izdelek naprodaj. Ponudbe ni mogoče nadomestiti, zamenjati, prodati ali zamenjati za denar ali drugo blago ali storitve. Ponudbe ni mogoče kombinirati z drugimi promocijskimi akcijami ali popusti, razen če to izrecno dovoli podjetje EA; ponudbe ni mogoče kombinirati s predplačniškimi karticami, ki jih je mogoče zamenjati za ustrezno vsebino. Ponudba ne velja, kjer je po zakonu prepovedana, obdavčena ali omejena. za igranje boste morda potrebovali povezavo z internetom, račun EA, kar pomeni, da sprejmete uporabniško pogodbo s podjetjem EA (terms.ea.com) in pravilnik o zasebnosti in piškotkih (privacy.ea.com), in kodo izdelka za enkratno uporabo. Informacije o končnem izdelku in tehnologiji za zaščito vsebin poiščite na naslovu www.ea.com/legal, ko in če bodo na voljo. za dostop do spletnih možnosti morate biti starejši od 13 let. Obvezne posodobitve vsebine se lahko prenesejo samodejno, zahtevajo dodaten prostor za shranjevanje. Prav tako lahko zahtevajo dodaten nakup za dostop. Podjetje EA lahko ukine spletne možnosti v 30 dneh po objavi obvestila na naslovu www.ea.com/1/service-updates.

 
Prikaži več

Tehnične podrobnosti

Platforma PC
Zvrst igre šport
Medij Blu-ray
Tip igre samostojna
Priporočena starost 3+ LET
3D tehnologija ne
Prikaži več

Zaloga izdelka

Mnenja o izdelku

FIFA 18

Pozdravljeni, opisal vam bom moje osebno mnenje glede igre FIFA 18.

Začel bom z dobrimi stvarmi kajti le-teh je bore malo. Torej zelo mi je všeč način igre, katera je zelo organizirana in tekoča. Le pri vratarjih sem opazil, da niso taki profesionalci kot sicer. Igro igram na world class težavnosti in še vedno zadevam mnogo golov proti enimi najboljšimi vratarji.. všeč mi je potek transferja-kupovanja igralcev. Grafika je odlična v primerjavi prejšnjih različic FIFE. Dobro, mislim da ni kaj dosti več ostalo za povedati. Bom prešel na malo manj dobre stvari.
Ni mi všeč: da lahko kupujejo vsi klubi vse igralce (glede na zgodovino in sedanjost je to šokantno), da lahko zamenjaš oz ponudil igralca, ki igra za tvoj klub kot posojeni igralec...da ni stadiona camp nou v igri, da ni žoge v ligi prvakov (org League of Champion), da overal of players, kateri so najboljši na svetu, z leti pada kot za šalo...primer: ibrahimović ima pri 36 letih overal 88...Messi in Ronaldo pa imata po 81 pač enostavno ni realno... V career modu sploh ni legendarnih Barcelonovih dresov, kot so bili včasih pri FIFI 13,14,15...v career modu je nemogoče zamenjati številko dresa za national team, v prejšnjih je bilo mogoče...ne vem...enostavno me mika, da bi igro vrnil in zahteval denar nazaj, ker me igra enostavno ni prepričala. Da ne govorim koliko dela sem imel že na samem začetku. Kolikokrat sem govoril s pomočniki EA Helpa...tri dni mi igra sploh ni delovala...po strokovni pomoči EA administratorjev sem vzel stvari v svoje roke in težavo rešil z enim samim updajtom dx-a...da ne povem še to, da so mi strokovnjaki svetovali formatiranje računalnika in to sem tudi storil...nakar sem ugotovil, da to sploh ni bil problem in da je formatiranje bilo nepotrebno...no kaj bi pa vi porekli na to? :)

Toni, 9.10.2017

eprodaja@bigbang.si

Oba izdelka sta vrhunska. tako zelo sem zadovoljen.

SEBASTIJAN PERNEK, 11.10.2017

Napišite svoje mnenje!

  • Za oddajo svojega mnenja se prosimo prijavite ali registrirajte.

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.