Košarica

Košarica je prazna

19,99 € 19,9900 EUR
Brezplačna poštnina
 |  Dodaj v primerjavo

Opis izdelka

Maščevanje se je rodilo v ognju prevare v tem nadaljevanju najbolj prodajane igre God of War – Bog vojne. Šest mesecev je minilo, odkar se je glavni junak Kratos sklanjal nad truploma svoje žene in otroka, z rokami, umazanimi od krvi – ko je zaveden s strani Aresa umoril edina človeka, ki ju je kdaj ljubil. S preklinjanjem, da ju bo maščeval, je Kratos prelomil krvno prisego, ki ga je vezala na Aresa, vendar prisege Olimpu ni mogoče tako zlahka prelomiti.

PREDEN JE POSTAL BOG, JE BIL ČLOVEK
Maščevanje se je rodilo v ognju prevare v tem nadaljevanju najbolj prodajane igre God of War – Bog vojne. Šest mesecev je minilo, odkar se je glavni junak Kratos sklanjal nad truploma svoje žene in otroka, z rokami, umazanimi od krvi – ko je zaveden s strani Aresa umoril edina človeka, ki ju je kdaj ljubil. S preklinjanjem, da ju bo maščeval, je Kratos prelomil krvno prisego, ki ga je vezala na Aresa, vendar prisege Olimpu ni mogoče tako zlahka prelomiti. Kratos je tako obsojen na večno priklenitev v zaporu za preklete, spopasti pa se mora še z boginjami maščevanja Furijami, ki povzročajo norost. Med iskanjem svoje svobode, odrešitve za svoje grehe in z odločnostjo, da se maščuje za svojo družino, se junak znajde na težki preizkušnji.
Nova akcijska avanturistična/ epska zgodba
Nadaljevanje izvirne igre God of War je nepričakovano in ciljno usmerjeno potovanje, ki govori o temni ter veliko bolj humani preteklosti Kratosa, še preden je postal "Duh Šparte". Pripoved vas bo očarala s pustolovsko in naravnost krvavo akcijo, ki ohranja vodilno mesto v odlični enoigralski kampanji.
VEČIGRALSKI VZPON
Postanite prvak bogov! Prvič se lahko za razliko od vseh iger, ki ste jih igrali do zdaj, spopadete v spletni bitki bogov vojne, večji od samega življenja. To je zdaj mogoče z novim načinom igre, ki k igranju spodbuja tako samostojne igralce kot tudi skupino in temelji na večigralski izkušnji.
Začnete kot nižji bojevnik, ki se zaveže enemu bogu in tekmuje, da bi Zevsu, Aresu, Pozejdonu ali Hadu prinesel slavo ter čast. Zagotovite si njihovo naklonjenost za pridobitev novih zmožnosti, čarobnih veščin, oklepa in edinstvenega orožja ter se tako dvignite nad vse in postanite najbolj priljubljen prvak ter legenda na Olimpu.
NEVERJETNO ŠTEVILO RAZLIČNIH MOŽNOSTI BOJEVANJA
Prenovljena in še bolj dramatična bojna pot neizprosnega glavnega junaka Kratosa, v kateri boste doživeto občutili vsak trenutek, ko bo brezobzirno pogubljal svoje sovražnike:
BES
Kratosove pesti in herkulske noge so bile narejene za maščevanje, občutite njihovo moč!
ŠE BOLJ KRUTE IN BRUTALNE BOJNE TEHNIKE 
Kratos lahko svoje sovražnike z vihtenjem rezil okoli glave poškoduje v polnem krogu, kar še povečuje njegove prvotne oborožene napade.
NEPRIMERLJIVE MINI IGRE
Presenetljivo globok sistem bojevanja omogoča mnoge kombinacije in enkratne napade za pokončevanje sovražnikov.
IZBOLJŠAN BORILNI SISTEM
Kratos lahko zdaj ukrade orožje svojim sovražnikom, kar pomeni močno sekundarno napadanje, ki omogoča nepredstavljivo začaran krog kombiniranih napadov in novih strategij. Nevarna kombinacija Kratosovih strašnih Rezil kaosa (Blades of Chaos) in orodja vaših sovražnikov vam bo omogočila izvedbo najbolj smrtonosnih napadov.
SPREMENITE, PRILAGODITE IN URAVNAVAJTE ČAS
Novi Kratosov življenjski cikel vam omogoča nadzor nad tokom časa v različnih okoljih za reševanje skrivnostnih in veličastnih ovir, s katerimi se boste srečali na svoji poti. Poleg tega pa je uporaben tudi za zamrznitev nasprotnikov med samim spopadom. Izkoristite moč časa, da bi pokončali svoje sovražnike.
OSUPLJIVI VIZUALNI UČINKI


Igra God of War: Ascension tudi tokrat premika meje konzole PlayStation 3 – kot vedno prihaja v še boljši izvedbi – dvignila bo svetlobne učinke do ravni, ki ni bila videna še nikoli doslej. Ekipa igre God of War je vsak zadnji atom, kri, znoj in solze združila v najbolj vznemirljivo igro Boga vojne vseh časov. Vzpnite se s Kratosom na njegovi poti, pri tem pa ne pozabite ujeti čudovitega razgleda.


Prikaži več

Tehnične podrobnosti

Platforma PS3
Zvrst igre pustolovščina,akcija,avantura
Medij Blu-ray
Tip igre samostojna
Priporočena starost 18+ LET
3D tehnologija da
Prikaži več

Zaloga izdelka

Napišite svoje mnenje!

  • Za oddajo svojega mnenja se prosimo prijavite ali registrirajte.

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Zagotavljamo vam 100 % zasebnost.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.

Zagotavljamo vam 100 % zasebnost.