Košarica

Košarica je prazna

19,99 € 19,9900 EUR
Brezplačna poštnina
 |  Dodaj v primerjavo

Opis izdelka

Heart of the Swarm je prva razširitev znanstvenofantastične strategije založniške hiše Blizzard Entertainment, StarCraft II: Wings of Liberty. Heart of the Swarm nadaljuje epsko zgodbo Wings of Liberty s popolnoma novo kampanjo, ki se osredotoča na Sarah Kerrigan, nekdanjo Kraljico nožev. V razširitev bodo vključene tudi nove večigralske vsebine, skupaj z novimi možnostmi in nadgradnjami online platforme Battle.net.

Heart of the Swarm je prva razširitev znanstvenofantastične strategije založniške hiše Blizzard Entertainment, StarCraft II: Wings of Liberty.  Heart of the Swarm nadaljuje epsko zgodbo Wings of Liberty s popolnoma novo kampanjo, ki se osredotoča na Sarah Kerrigan, nekdanjo Kraljico nožev. V razširitev bodo vključene tudi nove večigralske vsebine, skupaj z novimi možnostmi in nadgradnjami online platforme Battle.net.

ZGODBA


Kraljice nožev ni več. Na peklenskem planetu Char je Jim Raynor zajel moč starodavnega artefakta rase Xel'Naga v obupanem poskusu, da bi ustavil zergovski roj, preden bi ta osvojil sektor Koprulu, artefakt pa je Sarah Kerrigan vrnil v človeško obliko. Brez kraljice, ki bi jih vodila in združevala, se je roj razbil v več manjših rojev, ki so raztreseni po sektorju Koprulu. Ena največjih groženj galaksiji je nevtralizirana … oziroma, vsaj zdi se, da je.


Sarah Kerrigan je na prostosti. Tudi brez grozljivih moči Kraljice nožev in veličastnosti Roja, ki bi mu poveljevala, je nekdanji Duh ostal nasprotnik, ki ga ne gre podcenjevati. A zakaj Kerriganova išče zergovske roje, ki so raztreseni po sektorju, če jo je artefakt res osvobodil? Kaj se je zgodilo Jimu Raynorju? Se nekdanja Kraljica res želi maščevati ali pa je sprememba Kerriganovi dala nov cilj?
Kdo je Sarah Kerrigan?

MISIJE


Ali posedujete vse, kar je potrebno, da boste Roj popeljali do končne zmage? V StarCraft II: Heart of the Swarm morate Sarah Kerrigan pomagati v bojih skozi velikansko enoigralsko kampanjo, ki vas bo popeljala skozi najbolj nevarne svetove sektorja Koprulu. Srečevali boste premetene sovražnike, težka okolja in izzive, ki bodo dodobra preizkusili vaše sposobnosti na bojnem polju.
IGRALNOST
KAMPANJA


V StarCraft II: Heart of the Swarm boste sprostili uničevalne moči Sarah Kerrigan in pospešili evolucijo Roja v strašljive nove višave.


KRALJICA ROJA 


S Kerriganovo boste lahko igrali v večini misij v StarCraft II: Heart of the Swarm. Ko nekdanja Kraljica nožev stopi na bojno polje, lahko izbira med različnimi vlogami. Vsaka se imenuje Battle Focus in ima lasten nabor sposobnosti. Med napredovanjem skozi kampanjo boste odklepali nove vloge in Kerriganova bo dobivala nove sposobnosti zanje. Battle Focus vam omogoča izbiro Kerriganove v vsaki misiji in način, na katerega boste uporabljali njene moči, bo močno vplival na izid vsake misije.

NENARAVNA IZBIRA


Vzdržljivejši, boljši, hitrejši, močnejši: Roj se nikoli ne neha razvijati in v Heart of the Swarm boste sami odločali, kako se zergi razvijajo. Med misijami boste lahko mutirali različne vrste zergov. Če boste odklenili dovolj mutacij za določeno vrsto, jo lahko razvijete v dve različni veji. Ena lahko na primer razvije sposobnost izleganja več mladičev iz istega jajca, druga pa lahko leže mladiče, ki znajo hitreje skakati v boj.


Prikaži več

Tehnične podrobnosti

Platforma PC
Zvrst igre strategija
Medij DVD
Tip igre dodatek
Priporočena starost 16+ LET
3D tehnologija ne
Datum izida 12.3.2013
Tip operacijskega sistema IOS,Windows
Različica operacijskega sistema 7 Home Premium,XP Professional 64-bit,7 Home Premium 64-bit,7 Professional,7 Professional 32-bit,7 Professional 64-bit,7 Professional/XP Professional,7 Starter,7 Starter 32-bit,7 Ultimate,7 Ultimate 32-bit,7 Ultimate 64-bit,Vista Business,Vista Business/XP Professional,Vista Home Basic,Vista Home Premium,Vista Ultimate,XP Home,XP Professional,XP Professional 32-bit,7 Home Premium 32-bit,X v10.5 Leopard,X v10.6 Snow Leopard
Prikaži več

Zaloga izdelka

Napišite svoje mnenje!

  • Za oddajo svojega mnenja se prosimo prijavite ali registrirajte.

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.