Oglejte si nekaj ključnih razlogov, zakaj se vedno več staršev odloča za otroško zibelko mamaRoo

Otroka pomiri in zaziba v spanec

Takoj po rojstvu je dotik otrokov najmočnejši čut. Za dojenčke je zato božanje, objemanje in zibanje zelo pomembno, ker jih pomirja in jim daje občutek varnosti. Kljub temu, da je v starševskem naročju najprijetneje, pa tudi oni potrebujejo počitek. Zibelka mamaRoo je tukaj prav zato. Otroku nudi popolno udobje in ga s prijetnim zibanjem, zasnovanim da posnema naravno gibanje staršev, pomiri ter zaziba v spanec.

Pomirja z naravnimi posnetki zvokov iz narave

Znano je, da ima glasba terapevtsko moč in dokazano pozitivno vpliva na počutje otrok. S poslušanjem glasbe se sprošča hormon endorfin ali hormon sreče, kakor pravimo. Živčni dražljaji, ki nastanejo zaradi zvočnih valov, potujejo neposredno v nezavedni del, tisti del, ki je povezan z doživljanjem, čutenjem in zaznavanjem. mamaRoo ima nabor petih pomirjujočih posnetkov zvokov iz narave. Vključuje pa tudi možnost predvajanja glasbe po lastnem izboru, s priključitvijo pametnega telefona ali MP3 predvajalnika. Otroci se v ritmu glasbe sprostijo in pomirijo, kar je lahko odličen uvod v spalno rutino.

Upravljajte zibelko s pametnim telefonom.

Upravljanje zibelke tudi preko pametnega telefona

Zibelka mamaRoo 3.0 omogoča, da gibanje in glasbo upravljate tudi preko pametnega telefona. Aplikacijo, ki je brezplačno na voljo v APP trgovini, podpirata operacijska sistema iOS in Android. Z daljinskim upravljanjem se izognete, da po nepotrebnem predramite svojega malčka iz sna ali ga zmotite pri igri. Na preprost način lahko tako spremenite način gibanja, zmanjšate ali povečate jakost, zamenjate glasbo, jo utišate ali zibelko ugasnete.

Pomiritev pri povišani telesni temperaturiZadovoljni otroci v zibelki mamaroo.

Ko ima otrok povišano telesno temperaturo je navadno razdražljiv, zibanje ga takrat pomiri in mu lajša bolečine. Staršem je v takem primeru v pomoč pri umirjanju otroka, lajša pa jim tudi merjenje telesne temperature, ker otroka pripravi do mirovanja.

Mehke plišaste igračke za varno igro

Ovalne plišaste igračke so narejene iz kakovostnega pliša in so ravno prave velikosti za otroške ročice. Na eni strani so pisanih barv, takih, ki jih otroci začnejo prepoznavati že v zgodnjih mesecih – rdeča, zelena in modra -, na drugi strani pa so pomirjujoče belo-črne barve. V času počitka se igračke preprosto odstranijo.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori